Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ένα φίδι τρόμαξε τα παιδιά και… χάθηκαν στο σκοτάδι!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ολόκληρη επιχείρηση στήθηκε για να εντοπιστούν τα 4 παιδιά από την Αθήνα, που έκαναν διακοπές στα Καμένα Βούρλα και πήγαν για… εξερεύνηση σε ορεινή περιοχή.

Όπως διαβάζουμε στο LamiaReport, τα τρία αγόρια και η μια κοπέλα, ηλικίας από 18-27 ετών, κάποια στιγμή το απόγευμα γύρω στις 6 αποφάσισαν να πάρουν το δρόμο της επιστροφής, για να μην τους πιάσει η νύχτα και γιατί ήταν πολύ ελαφριά ντυμένοι, με σορτσάκια και κοντομάνικα.

Κατεβαίνοντας σ΄ ένα μονοπάτι συνάντησαν ένα φίδι και φοβήθηκαν. Για να το αποφύγουν άλλαξαν δρόμο και καθώς έπεφτε το σκοτάδι χάθηκαν!

Κάλεσαν σε βοήθεια και ομάδα 6 ατόμων από την 7η ΕΜΑΚ, με επικεφαλής τον διοικητή Αχιλλέα Τζουβάρα, έτρεξαν στο βουνό για να βοηθήσουν. Όμως, αν και υπήρχε επικοινωνία με τα 4 παιδιά, δεν κατάφεραν να τα προσεγγίσουν, γιατί δεν μπορούσαν να δώσουν την ακριβή θέση τους. Ωστόσο γνώριζαν ότι η κατάσταση των παιδιών ήταν αρκετά καλή και υπήρχε συνεχής επικοινωνία και υποστήριξη μέχρι το ξημέρωμα…

Με το πρώτο φως οργανώθηκε επιχείρηση, πάλι από την 7η ΕΜΑΚ με επικεφαλής τον Επιπυραγό Ευάγγελο Παλιό…

Λίγο πριν τις 9:00,  τα 4 παιδιά ήταν σε ασφαλή χέρια… Ήταν όμως αρκετά ταλαιπωρημένα με αρκετές αμυχές από την περιπλάνηση τη νύχτα ανάμεσα στα πουρνάρια και τα βάτα, ενώ ήταν εξαντλημένοι από την πείνα και το κρύο…

Δε θέλησαν να πάνε στο Νοσοκομείο, δηλώνοντας ότι είναι καλά και ότι πέρασαν μια περιπέτεια που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε