Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Επιχείρηση διάσωσης γάτας στήθηκε στην Αμαλιάδα – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ από το PatrisNews
ΦΩΤΟ από το PatrisNews

H επιχείρηση διάσωσης της γάτας στήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε κεντρικό σημείο της Αμαλιάδας, με πυροσβέστες και απλούς πολίτες να συμμετέχουν μαζί στην προσπάθεια, η οποία όμως δεν στέφθηκε με επιτυχία.

Το γατάκι ήρθε στη ζωή προ ημερών και γεννήθηκε από τη μαμά-γάτα επάνω στην ταράτσα ψησταριάς που βρίσκεται επί της οδού Ερμού στην κεντρική πλατεία Αγίου Αθανασίου.

ΦΩΤΟ από το PatrisNews

Ωστόσο, η εμφάνιση του μπαμπά-γάτου ήταν αρκετή για να κάνει τα νεογέννητα να τραπούν σε φυγή. Τα δύο γατάκια κατάφεραν να απομακρυνθούν από το σημείο, το τρίτο όμως βρέθηκε από την Τρίτη εγκλωβισμένο μεταξύ της ταράτσας και της τέντας της ψησταριάς.

Το κλαψούρισμά του δεν άφησε ασυγκίνητους τους αυτοκινητιστές ταξί που βρίσκονται στην πιάτσα της πλατείας Ηρώων, οι οποίοι έβλεπαν και άκουγαν το γατάκι από προχθές το μεσημέρι, ωστόσο δεν μπορούσαν να του προσφέρουν βοήθεια. Το μεσημέρι της Τετάρτης, μην έχοντας άλλη λύση κάλεσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας.

Πράγματι στο σημείο έφθασε ένα Πυροσβεστικό όχημα με δύο πυροσβέστες, οι οποίοι επεχείρησαν να προσεγγίσουν το γατάκι και να το απομακρύνουν από το σημείο.

Ωστόσο, το γατάκι φοβήθηκε και το έβαλε στα πόδια και φρόντισε να γίνει αόρατο από τα “αδιάκριτα” βλέμματα των πυροσβεστών.
Όπως διαβάζουμε στο PatrisNews λοιπόν, αν και οι πυροσβέστες προσπάθησαν να προσεγγίσουν στο σημείο, το γεγονός ότι η τέντα ήταν επικίνδυνο να καταρρεύσει, δεν τους επέτρεψε να κάνουν περισσότερα βήματα και το γατάκι απέμεινε εκεί, με την ελπίδα βέβαια να βρει παρηγοριά στη μαμά του!

Διαβάστε ακόμα:

Αχαΐα: Μπήκαν με τα όπλα σε τράπεζα της Ακράτας

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε