Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Φθιώτιδα: Έριξαν το αυτοκίνητο σε κανάλι για να ξεφύγουν – Φωτό!

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Οι αστυνομικοί προσπαθούν τώρα να δουν τι κρύβει το αυτοκίνητο που κλάπηκε τα ξημερώματα της Κυριακής από το Κερατσίνι και βρέθηκε μέσα στη γερμανική τάφρο στην Ανθήλη Λαμίας…

Το αυτοκίνητο το είδε κυνηγός μέσα στο κανάλι της Γερμανικής τάφρου στην περιοχή της Ανθήλης και αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία, η Π.Υ και η 7η ΕΜΑΚ για να δουν αν υπήρχαν μέσα εγκλωβισμένα άτομα.

Από την πρώτη επιχείρηση που έγινε την Κυριακή (13-11-2011) δεν διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο, ωστόσο οργανώθηκε νέα επιχείρηση το πρωί με τη βοήθεια δυτών που ήρθαν από την 1η ΕΜΑΚ, αφού το αυτοκίνητο ήταν σε βάθος 4 μέτρων και ήταν αρκετά δύσκολη η ανάρτησή του.




Τελικά όπως όλα δείχνουν οι κλέφτες προσπάθησαν να “ξεφορτωθούν” το αυτοκίνητο, προφανώς για να μην πέσει στα χέρια της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr το θαλασσί Honda το έκλεψαν τα ξημερώματα της Κυριακής από το Κερατσίνι. Είναι το ίδιο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 4 νεαροί τσιγγάνοι, που το πρωί της Κυριακής στις 08:45΄, άρπαξαν την τσάντα από γυναίκα, την ώρα που πήγαινε στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας στη Λαμία…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε