Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιάννενα:Live your myth in Greece – Κλείδωσαν τουρίστες στο σπήλαιο του Περάματος!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Την ώρα που η χώρα μας δίνει μάχη για να προσελκύσει τουρίστες, έρχεται στο φως ένα πρωτοφανές περιστατικό, που είναι σίγουρο ότι θα κάνει το γύρο του κόσμου – Διαβάστε την απάντηση του δήμου…

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Σπήλαιο του Περάματος Ιωαννίνων. Όπως συμβαίνει καθημερινά, αυτές τις μέρες, τα γκρουπ των τουριστών έμπαιναν και χθες (23-07-2012) το ένα μετά το άλλο, για ξενάγηση. Εκείνοι όμως που μπήκαν το μεσημέρι βρέθηκαν προ… δυσάρεστων εκπλήξεων!

Οι ξεναγοί αποφάσισαν με την λήξη του ωράριου τους, να παρατήσουν τους τουρίστες μέσα στο σπήλαιο και να πάνε στα σπίτια τους. Οι τουρίστες χάζευαν στο σπήλαιο και πίστευαν φυσικά ότι θα ειδοποιηθούν για την ώρα που πρέπει να φύγουν. Κάπως έτσι έφτασε η ώρα να σχολάσουν και οι φύλακες. Τι έκαναν; Τους κλείδωσαν μέσα και πήγαν και εκείνοι για ξεκούραση στο σπίτι τους.

Οι συγγενείς των τουριστών όταν είδαν πως οι δικοί τους αργούν να επιστρέψουν, άρχισαν να ανησυχήσουν και ειδοποίησαν τις τοπικές αρχές. Τότε διαπιστώθηκε πως οι άτυχοι τουρίστες είχαν μείνει κλειδωμένοι στο σπήλαιο. Για την ιστορία, τους απεγκλώβισαν και τους επέστρεψαν στο ξενοδοχείο τους

Ο δήμος της πόλης πάντως, με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι, παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή των πραγμάτων και κάνει λόγο για δημοσιεύματα που αποσκοπούν μόνο στη δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Χθες, στις έξι περίπου το απόγευμα, δύο άτομα, παραβιάζοντας την είσοδο του Σπηλαίου, το οποίο είχε κλείσει από τις πέντε, εισήλθαν στο εσωτερικό του. Μετά την παραβίαση η εξωτερική πόρτα έκλεισε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν για δέκα λεπτά περίπου. Ξεναγός που ενημερώθηκε για το συμβάν, επέστρεψε, ξεκλείδωσε και έτσι μέσα σε λίγα λεπτά εξήλθαν οι δύο τουρίστες που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να δουν το Σπήλαιο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Λέσβος:Στη φυλακή ο επιχειρηματίας που βίαζε την ανήλικη ανιψιά του!

Ηλεία:Η πεθερά έσωσε τη νύφη, από τα χέρια του παιδιού της!

Πρέβεζα:Μπήκε μπροστά για να σώσει τη μάνα, από τα χτυπήματα του πατέρα του!

Πάτρα:”Θα κάνω απεργία πείνας μέχρι να βρεθεί γιατρός”-Δείτε το βίντεο!

Εύβοια: Διαρρήκτης με… ιδιαιτερότητες – Άφησε άφωνους τους αστυνομικούς!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε