Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Hλεία: Άφησαν χωρίς ρεύμα 8μελή οικογένεια – ”Κάνω δύο δουλειές αλλά αδυνατώ”!

ΦΩΤΟ από ilialive.gr
ΦΩΤΟ από ilialive.gr

Ο πατέρας δεν περίμενε ποτέ στη ζωή του, ότι θα έρθει η στιγμή που θα του κόψουν το ρεύμα στο σπίτι επειδή δεν θα είχε να πληρώσει – Δείτε το βιντεο…

Ο Νίκος Σμαρνάκης, πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών, που ζει μόνιμα σε παραλιακό σπίτι στη Σαρακίνα μαζί με τους γονείς του, πάντα δούλευε για να μην λείψει τίποτα στην οικογένεια του. Το πρωί, στο κυλικείο του Διοικητηρίου στη Νομαρχία και τα βράδια σε δεύτερη δουλειά ως σερβιτόρος σε ταβέρνες της περιοχής. Μια σειρά από ατυχείς συγκυρίες, τον οδήγησαν, από τη μια στιγμή στην άλλη, να βρεθεί σε οικονομικό αδιέξοδο.

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας στον μόλις δυόμισι χρονών μικρό του γιό, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις και παρέμεινε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για περισσότερες από 40 ημέρες, γιγάντωσαν όπως ο ίδιος λέει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και τον πήρε αποκάτω… «Πρώτος και βασικός στόχος μου ήταν να κάνω τα πάντα για να ζήσει το παιδί μου και τα κατάφερα. Πλέον όμως, όλοι οι λογαριασμοί πήγαν πίσω με αποκορύφωμα να έρθει η ΔΕΗ, παρότι είχα προχωρήσει σε ρύθμιση να μου κόψει το ρεύμα…».

Ο Νίκος άνθρωπος του μόχθου, το τελευταίο διάστημα, είδε το μεροκάματο του να μειώνεται από τη μια στιγμή στην άλλη καθώς η Νομαρχία παρέμενε κλειστή εξαιτίας της απεργίας των υπαλλήλων αλλά και της κατάληψης της από άλλες ομάδες, οπότε αυτομάτως το κυλικείο του, δεν είχε πελάτες για να εξυπηρετήσει άρα και έσοδα. Στο μεσοδιάστημα αυτό, τον Οκτώβριο συγκεκριμένα ήρθε αντιμέτωπος με έναν υψηλό λογαριασμό ΔΕΗ ύψους 1000 ευρώ.

«Αδυνατούσα να τον πληρώσω γιατί εκείνη την περίοδο είχα να καλύψω τα νοσήλια του παιδιού μου. Πήγα στη ΔΕΗ στον Πύργο και ζήτησα ρύθμιση. Με τη ρύθμιση μου ζήτησαν να πληρώσω 500 ευρώ το Νοέμβρη και άλλα 500 ευρώ το Δεκέμβρη. Τους εξήγησα ότι μου είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρώσω αυτό το ποσό γιατί η Νομαρχία ήταν κλειστή λόγω απεργίας και καταλήψεων.

Ο αμέσως επόμενος λογαριασμός που ήρθε, αφορούσε 1.162 ευρώ. Έληξε μάλιστα στις 31 Δεκέμβρη και ο κ. Σμαρνάκης δεν κατάφερε πάλι να δώσει χρήματα. Έτσι, προχθές το μεσημέρι, συνεργείο της ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα. «Τους εξήγησα ότι υπάρχουν σε αυτό το σπίτι τέσσερα ανήλικα παιδιά αλλά δεν καταλαβαίνουν τίποτα…». Δείτε το βίντεο του ilialive.gr…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Χανιά: Πανικός σε φλεγόμενο διαμέρισμα – Οι ένοικοι έτρεχαν να σωθούν!

Θεσσαλονίκη: Τα κέρδη των παικτών στα ”φρουτάκια” δεν ήταν θέμα τύχης…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε