Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ηράκλειο: Φονική παράλληλη σχέση – Τον σκότωσε μπροστά στα μάτια της γυναίκας που συνόδευε σπίτι

Αποκαλύψεις για το έγκλημα στο Ηράκλειο με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε δύο συλλήψεις…

Το θύμα διατηρούσε σχέση με γυναίκα που όπως αποδείχθηκε είχε παράλληλη σχέση με τον δολοφόνο. Όταν το θύμα επέστρεφε σπίτι με την 34χρονη, ο δράστης του επιτέθηκε πισώπλατα και τον σκότωσε. Αμέσως μετά πήρε τη νεαρή και διέφυγαν με τους αστυνομικούς να φτάνουν στην άκρη του νήματος.

Άμεσα αντανακλαστικά και χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος έδειξαν οι αστυνομικοί που κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση θανάτου του 30χρονου Ιρακινού που είχε βρεθεί αιμόφυρτος στην είσοδο της πολυκατοικίας του, στα Καμίνια. Ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια με τον δράστη να έχει συλληφθεί και να έχει ομολογήσει στην Ασφάλεια Ηρακλείου ότι τον χτύπησε πισώπλατα.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής (14-01-2022) όταν το θύμα επέστρεφε σπίτι μαζί με μία 34χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία με την οποία διατηρούσε ερωτική σχέση. Πρόκειται για τη γυναίκα που εντοπίστηκε μαζί με τον επίσης 34χρονο από το Μαρόκο που κρατείται για την ανθρωποκτονία.

Ο 34χρονος Μαροκινός είχε στήσει καρτέρι έξω από την πολυκατοικία και μόλις είδε τον 30χρονο μαζί με την 34χρονη, η οποία διατηρούσε και μαζί του ερωτική σχέση, τον προσέγγισε από πίσω και τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα ξύλινο γκλοπ το οποίο μάλιστα έχει βρεθεί, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της 34χρονης όμως αυτό δεν φαίνεται να την εμπόδισε σε κάτι καθώς αμέσως μετά, ο Μαροκινός και η Ρουμάνα τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας αβοήθητο και αιμόφυρτο τον 30χρονο.

Το πρωί της Τρίτης οι έρευνες των αστυνομικών του Α’ ΑΤ Ηρακλείου οδήγησαν τις Αρχές στα ίχνη των δύο. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου σε σπίτι στην Ιεράπετρα και μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο εκεί όπου ο 34χρονος από το Μαρόκο, ομολόγησε τις πράξεις του στους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, μαζί με τον δράστη κρατείται και η 34χρονη καθώς κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία και παρασιώπηση εγκλήματος. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο 34χρονος και η 34χρονη Ρουμάνα είχαν αποκτήσει και ένα παιδί εκτός γάμου το οποίο μάλιστα είναι ηλικίας επτά μηνών. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις