Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ηράκλειο: Η απίστευτη εκδίκηση του χωρισμένου – Τον έπιασαν και αναγκάστηκε να ομολογήσει με κάθε λεπτομέρεια!

Ηράκλειο: Η απίστευτη εκδίκηση του χωρισμένου – Τον έπιασαν και αναγκάστηκε να ομολογήσει με κάθε λεπτομέρεια!

Το πέπλο μυστηρίου στο Ηράκλειο διαλύθηκε με αποδείξεις. Ο πρωταγωνιστής είπε τα πάντα και προκάλεσε αίσθηση…

Δεν ήταν θέμα ανταγωνισμού, αλλά θέμα… καρδιάς, που ώθησε τον 36χρονο Ηρακλειώτη να τοποθετήσει γκαζάκια στην είσοδο του κομμωτηρίου στην οδό Πετρακογιώργη, στο Μασταμπά, και να προκαλέσει την έκρηξη, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (06-10-2018).

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας αξιοποιώντας τα στοιχεία που είχαν συλλέξει κατά την αυτοψία, υλικό από την κάμερα αλλά και τις καταθέσεις που ελήφθησαν, εντόπισαν τον δράστη.

Ο 36χρονος ομολόγησε, εξηγώντας ότι μετά το χωρισμό του με υπάλληλο του κομμωτηρίου προέβη σε αυτή την πράξη, όπως είπε, λόγω προσωπικών διαφορών, αλλά και αντιζηλίας!

Στην επιχείρηση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πρόσοψη και στην τέντα, ενώ οι φλόγες απείλησαν την πολυκατοικία. Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της πυροσβεστικής.

Συνεχίζει να χαροπαλεύει νεαρός που στραβοκατάπιε σουβλάκι

Ο 28χρονος νοσηλεύεται σε καταστολή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου και με μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής λειτουργίας.

Ο Διευθυντής της ΜΕΘ Ανέστης Κιούλπαλης μιλώντας στο cretapost τόνισε πως τις επόμενες ημέρες θα γίνει αξονική εγκεφάλου και στη συνέχεια απόπειρα αφύπνισης.

Το χρονικό

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Μεσαράς. Ο 28χρονος Έλληνας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ενώ έτρωγε μαζί με την παρέα του,στραβοκατάπιε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει αναπνοή.

Ακολούθησε πανικός.Όσοι βρέθηκαν κοντά του προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες ενώ ειδοποιήθηκε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες οι οποίοι προσπάθησαν να τον επαναφέρουν και ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Ο 28χρονος εισήχθη αμέσως στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολη.

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις