Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε η 26χρονη που σκότωσε τον γείτονα – «Συγγνώμη, δεν το ήθελα…»

Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε η 26χρονη που σκότωσε τον γείτονα – «Συγγνώμη, δεν το ήθελα…»

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία στις Δικαστικές Αρχές της η 26χρονη τοξικομανής που τα μεσάνυχτα της Παρασκευής μαχαίρωσε και σκότωσε τον 35χρονο άνδρα από την Αλβανία, πατέρα δύο παιδιών.

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία από το έγκλημα για ασήμαντη αφορμή με θύμα έναν 35χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών και δράστιδα μια νεαρή τοξικομανή και οροθετική.

«Συγγνώμη» από την 26χρονη

Η 26χρονη συλληφθείσα οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα στον Εισαγγελέα για να της απαγγελθούν κατηγορίες και ακολούθως στον ανακριτή.

Στη διάρκεια της απολογίας της, φέρεται να δήλωσε λακωνικά: “Συγγνώμη, δεν το ήθελα, δεν είμαι δολοφόνος” και κατόπιν οδηγήθηκε στη φυλακή.

Τον μαχαίρωσε γιατί της έκανε παρατήρηση

Θύμα της νεαρής γυναίκας ο Βαλντόν Λόκα από την Αλβανία, πατέρας δύο μικρών παιδιών ηλικίας 7 χρόνων και 15 μηνών, ο οποίος ζούσε με την οικογένειά του στην ίδια πολυκατοικία με την κατ’ ομολογία δολοφόνο του, στην περιοχή του Ξηροποτάμου στο Ηράκλειο.

Οι κάτοικοι της περιοχής, ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν το μέγεθος της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε τη νύχτα της περασμένης Παρασκευή, επειδή ο Τόνι όπως τον έλεγαν όλοι χαϊδευτικά, έκανε παρατήρηση στη γειτόνισσά του η οποία, πιθανότατα υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ.

Στην Αλβανία για την κηδεία η οικογένεια του Λόκα

Σήμερα, λίγες ώρες μετά το αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα στον 35χρονο άνδρα και την 26χρονη γυναίκα, η σύζυγος του Λόκα συντετριμμένη αναχωρεί για την πατρίδα τους την Αλβανία μαζί με τη σορό του άνδρα της για την κηδεία.

Μάλιστα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικονομική κατάσταση της συζύγου του θύματος είναι άσχημη και ότι δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να βρει τα χρήματα για το ταξίδι της επιστροφής.

Με πληροφορίες από: ekriti, cretapost

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις