Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Τη δάγκωσε εκπαιδευμένο λυκόσκυλο στην άσκηση για το τσουνάμι!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η 25χρονη κοπέλα έκανε την τραυματία, όπως προέβλεπε το σενάριο της άσκησης. Όμως όταν πλησίασε το λυκόσκυλο εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς σκηνές… (δείτε φωτό)

Επίθεση από τον σκύλο διάσωσης της Γαλλικής ομάδας που συμμετείχε στην πανευρωπαϊκή άσκηση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Κρήτη για την αντιμετώπιση ενός καταστροφικού τσουνάμι, δέχτηκε μία 25χρονη νηπιαγωγός ,η Μαρία Μαργιολάκη, από το Ηράκλειο, η οποία μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο!
H άτυχη κοπέλα που τραυματίστηκε - ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Η νεαρή κοπέλα που με βάση το σενάριο, απλώς θα παρίστανε την τραυματία, δεν μπορούσε να υποψιαστεί ότι το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί θα την δάγκωνε με μανία, όπως αναφέρει στην μήνυση που κατέθεσε στην Εισαγγελία Ηρακλείου….

Και σαν να μην της έφθανε η πρωτοφανής επίθεση που δέχτηκε ουδείς-όπως καταγγέλλει-από τους διασώστες πήρε σοβαρά τους πόνους της! Εκείνη βογκούσε, ενημερώνοντας ότι την είχε δαγκώσει το σκυλί, όμως οι διασώστες στους οποίους απευθύνθηκε συνέχιζαν κανονικά το σενάριο της άσκησης και την εξέταζαν στα ψεύτικα!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η 25χρονη Μαρία Μαργιολάκη δια του πληρεξούσιου δικηγόρου της, Γιώργου Κοκοσάλη, προσέφυγε στην Δικαιοσύνη, υποβάλλοντας μήνυση κατά παντός υπευθύνου, δηλαδή εναντίον των αρμόδιων φορέων για την διεξαγωγή τηςάσκησης «Ποσειδών» αλλά και κατά του Γάλλου διασώστη υπό τον έλεγχο του οποίου ήταν το σκυλί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε