Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη: Βιασμοί, απειλές και ξύλο πίσω από τη στυγερή δολοφονία στο Τυμπάκι!

Κρήτη: Βιασμοί, απειλές και ξύλο πίσω από τη στυγερή δολοφονία στο Τυμπάκι!

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν εικόνες σοκ. Σε κατάσταση σοκ οι κάτοικοι της περιοχής, κοντά στο ψητοπωλείο που βάφτηκε με αίμα…

Πτυχές της δράσης της μαφίας που ελέγχει (ή επιχειρεί να ελέγξει) τα μεροκάματα σε χωριά της Μεσσαράς αλλά και σε άλλες περιοχές της Κρήτης φέρνει στην επιφάνεια η φονική συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών εργατών στο Τυμπάκι με ένα 33χρονο νεκρό και ένα 29χρονο βαριά τραυματία, ο οποίος δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή μετά το χτύπημα με τσεκούρι στο κεφάλι.

Το υλικό από το κλειστό κύκλωμα ψητοπωλείου καταγράφει το απίστευτο σκηνικό βιαιότητας που εκτυλίχθηκε, με τους ντόπιους να τρομοκρατούνται και να σπεύδουν να κλειδωθούν στα σπίτια τους.

Υποστηρίζεται ότι τα μέλη εγκληματικής συμμορίας, επικεφαλής της οποίας φέρεται κατά την υπεράσπιση να ήταν το θύμα, είτε δεν κατέβαλαν τα μεροκάματα στους συμπατριώτες τους, είτε αποσπούσαν μέρος αυτών με βία, εκβιασμούς και απειλές ακόμα και για βιασμούς.

«Άπαντες αρνούνται μετ΄επιτάσεως την κατηγορία της ανθρωποκτονίας καθότι από το αποδεικτικό υλικό προκύπτει ανενδοίαστα ότι δεν εμφορούντο από ανθρωποκτόνο δόλο ενώ έδρασαν ευρισκόμενοι σε κατάσταση άμυνας και υπό καθεστώς συναισθηματικής υπερδιέγερσης συνεπεία της ανάρμοστης συμπεριφοράς του παθόντος” τονίζει η δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων και συνεχίζει…

Απειλές σεξουαλικού περιεχομένου

Σύμφωνα με τον κ. Κάρτσωνα ο ανήλικος που φέρεται εκ των βασικών κατηγορουμένων είχε τεθεί στο στόχαστρο της ομάδας. «Ο θανών απειλούσε ότι αν δεν καταβάλει μέρος από τα μεροκάματα του θα τον βιάσει ή θα προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του.

Υποστηρίζεται ότι οι κατηγορούμενοι έδρασαν αμυνόμενοι στην προσπάθεια τους να αποκρούσουν την ένοπλη (με καδρόνια, τσεκούρια ,σφυριά κ.α) επίθεση της εγκληματικής ομάδας των ομοεθνών τους .

Πηγή: cretalive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις