Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη:Η αριστοκρατική κυρία δεν ταλαιπώρησε τον κοσμηματοπώλη επειδή ήταν αναποφάσιστη…

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Όπως θα διαπιστώσετε η είσοδος στο κοσμηματοπωλείο, ήταν μόνο το πρώτο μέρος του σχεδίου της…

Άλλη μία κλοπή εξιχνιάστηκε λίγο πριν την εκπνοή του 2012, στο Ηράκλειο. Αστυνομικοί κατέληξαν σε μια 42χρονη ως δράστιδα κλοπής σε κοσμηματοπωλείο ιδιοκτησίας ενός 39χρονου, με λεία κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 39χρονου, η 42χρονη μπήκε στο μαγαζί σαν πελάτισσα, την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου και κατάφερε να κλέψει τα κοσμήματα. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι δράστιδα της κλοπής είναι 42χρονη, η οποία και συνελήφθη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο τιμολόγια, από τα οποία προκύπτει η πώληση διαφόρων κοσμημάτων, σε επιχείρηση ενεχυροδανειστηρίου στο Ηράκλειο, για τα οποία έλαβε το ποσό των 1.168€.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της 42χρονης, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο χρυσά δαχτυλίδια. Ακολούθησε έρευνα στην επιχείρηση ενεχυροδανειστηρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Τα αναφερόμενα στα τιμολόγια κοσμήματα, μέρος των οποίων είναι τα αφαιρεθέντα από το κοσμηματοπωλείο του 39χρονου. Για τα υπόλοιπα διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί η προέλευση τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Καρδίτσα:Τον βρήκαν νεκρό, δεμένο με σχοινί κάτω από μία βάρκα!

Ρόδος: Ακρωτηριασμός τσιγγάνου που εισέβαλε με φορτηγό σε σούπερ μάρκετ!

Μύκονος: Το 2013 μπήκε… άσχημα για Πακιστανό κλέφτη!

Αχαϊα:Έβαλαν στοίχημα και κατέληξαν στο ίδιο κρεβάτι με νεαρή φοιτήτρια!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε