Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Ντόρτια” για 25 τζογαδόρους στην Κρήτη

“Ντόρτια” για 25 τζογαδόρους στην Κρήτη

Στα κρατητήρια θα υποδεχθούν το νέο χρόνο 25 άτομα που συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές της Κρήτης, να παίζουν παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Οι στοχευμένοι εντατικοί έλεγχοι των αστυνομικών αρχών τις τελευταίες ημέρες συνεχίστηκαν και χθες με αποτέλεσμα να συλληφθούν συνολικά σε τέσσερις περιπτώσεις, σε Ηράκλειο, Χανιά και Λασίθι ένας αλλοδαπός και 24 Έλληνες για ζάρια και πόκερ, ενώ κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.245,00 ευρώ.

Ειδικότερα, όπως γράφει το flashnews.gr στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε καφενείο στο Ηράκλειο, όπου διαπιστώθηκε ότι οι θαμώνες έπαιζαν ζάρια.

Συνελήφθησαν, ένας 40χρονος , ιδιοκτήτης του καταστήματος και επτά άτομα ηλικίας 53, 65, 31, 37, 32, 74, 43, ετών ως παίκτες στο παράνομο παίγνιο. Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των δύο 2.775,00 ευρώ και δύο ζεύγη ζάρια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα στα Χανιά, συνελήφθησαν ένας 44χρονος ιδιοκτήτης καφετέριας, ένας 67χρονος , υπεύθυνος του καταστήματος, καθώς επίσης ένας 44χρονος ο οποίος βρισκόταν έξω από το κατάστημα για να ειδοποιήσει, σε περίπτωση ελέγχου (τσιλιαδόρος), ένας αλλοδαπός 34 ετών και τρείς ημεδαποί ηλικίας 40, 66 και 77 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι έπαιζαν ζάρια

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.845,00 ευρώ και 1.400 χαρτοπαιχτικές μάρκες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Στη τρίτη περίπτωση, χθες το βράδυ στη Σητεία, οι συλλήψεις μετά από έλεγχο σε καφενείο αφορούσαν πάλι ζάρια.

Συνελήφθησαν ένας 43χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος και τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 42, 45, 56 και 59 ετών, πελάτες του καταστήματος, ως παίκτες στο παράνομο παίγνιο .

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.375 ευρώ και ένα ζεύγάρι ζάρια.

Στη τέταρτη περίπτωση και πάλι στη Σητεία, συνελήφθησαν, ένας 52χρονος υπεύθυνος ενός καφενείου το οποίο δεν διέθετε άδεια λειτουργίας από την αρμόδια αρχή και τέσσερις  ημεδαποί ηλικίας 35, 19, 27 και 21 ετών, να παίζουν ΄πόκερ.  Ο 43χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος, απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, 52 τραπουλόχαρτα και 70πλαστικές μάρκες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης θα συνεχιστούν αμείωτα σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, για την αποτροπή διεξαγωγής παιχνιδιών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε