Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάρος: Ξύλο, χημικά και ”γαλλικά” σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής!

Πάρος: Ξύλο, χημικά και ”γαλλικά” σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής!

Οπαδοί και βουλευτές της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν εκδήλωση στην Πάρο, που πήρε απρόσμενη τροπή – Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης, με χημικά και τραυματίες… (δείτε βίντεο)

Επεισόδια, τραυματίες και χρήση χημικών από δυνάμεις των ΜΑΤ σημειώθηκαν στην Πάρο αργά χθες το βράδυ (28-02-2013). Το κλίμα στο νησί ήταν θερμό από το πρωί, αφού λόγω της προγραμματισμένης εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής, στην Πάρο μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από την Σύρο και την Αθήνα.

Παράλληλα με την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, στην οποία συμμετείχαν και βουλευτές του κόμματος, πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική συγκέντρωση κινημάτων και πολιτών σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο όγκος της αντιφασιστικής συγκέντρωσης ήταν μεγάλος για τα δεδομένα του νησιού, με τους διαδηλωτές να κατευθύνονται προς το χώρο της συνδιάσκεψης της Χρυσής Αυγής. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους εμποδίσουν, υπήρξε ένταση και τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν…

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, στην προσπάθειά τους να τους απομακρύνουν, οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών. Όπως έγινε γνωστό, υπήρξαν διαδηλωτές που τραυματίστηκαν (ελαφρά) και μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί, ότι διαδηλωτές και Χρυσαυγίτες δεν ήρθαν σε επαφή, καθώς στήθηκε “τοίχος” από την αστυνομία και το μόνο που έγινε, είναι να ανταλάξουν κάποια “Γαλλικά” μεταξύ τους. Δείτε απόσπασμα από την ομιλία του βουλευτή Γιάννη Λαγού στην εκδήλωση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Λάρισα: Τραγωδία σε σπίτι φοιτητών – Πέθαναν δύο και χαροπαλεύουν άλλοι τρεις από αναθυμιάσεις – Φωτό και βίντεο!

Ρέθυμνο: Χαροπαλεύει φοιτητής – Πανικός και αίμα μέσα και έξω από μπαρ!

Κρήτη: Απειλές και κατάρες για τον δολοφόνο και βιαστή 85χρονης γριούλας!


Αχαϊα: ”Τους τρώνε” οι κάμπιες – Με αλλεργικό σοκ μαθητές και δάσκαλοι δημοτικού!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε