Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Στα ίχνη του δολοφόνου της φοιτήτριας Ανδρονίκης Λάσκα

ΦΩΤΟ από thebest.gr
ΦΩΤΟ από thebest.gr

“Δεν ελπίζω να δω την Νίκη ζωντανή. Θέλω να αποδοθεί Δικαιοσύνη”, δήλωσε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Πατρών…

στην πρώτη για τη φετινή σεζόν εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη στο Alter, όπου η δημοσιογράφος ασχολήθηκε για μια ακόμη φορά με την υπόθεση που έχει συζητηθεί όσο λίγες στην πόλη της Πάτρας τα τελευταία 5,5 χρόνια.

Όπως αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της εκπομπής, οι Αρχές στοχοποιούν πλέον συγκεκριμένο άτομο, ως τον πιθανό δολοφόνο της άτυχης Νίκης, που έπαψε να δίνει σημεία ζωής από τον Φεβρουάριο του 2006.

“Η Αστυνομία της Πάτρας, δυστυχώς, όλα αυτά τα χρόνια, πίστευε ότι η Νίκη προκάλεσε μόνη της την εξαφάνισή της.  Αυτό όμως δεν ίσχυε.  Δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει έτσι.  Είχα πάει σπίτι της και ήταν τα πάντα στην θέση τους.  Όλα τακτοποιημένα σαν να μην συνέβη τίποτα.  Δεν μπορεί λοιπόν να έφυγε μόνη της”, ανέφερε η μητέρα της φοιτήτριας στην εκπομπή.

Ως γνωστόν, οι Εισαγγελικές Αρχές της Πάτρας είχαν ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατ’ αγνώστου, όμως, πλέον, όλα δείχνουν ότι ένα πρόσωπο που διατηρούσε ερωτική σχέση με την Νίκη, έρχεται στο στόχαστρο των Αρχών για την πολύκροτη υπόθεση.

“Έχω χάσει και την τελευταία μου ελπίδα. Ξέρω ότι η Νίκη δεν είναι ζωντανή και δεν ελπίζω πλέον σε αυτό.  Όμως, θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη”, ανέφερε η μητέρα της Νίκης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε