Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Το ΣΔΟΕ εντόπισε πρώην ποτοποιό να κάνει λαθρεμπόριο αλκοόλ

Πάτρα: Το ΣΔΟΕ εντόπισε πρώην ποτοποιό να κάνει λαθρεμπόριο αλκοόλ

Οι φορολογικές επιβαρύνσεις του προϊόντος από τη Βουλγαρία, ανέρχονται στα 24.000 ευρώ

Υπάλληλοι της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδος, αξιοποιώντας πληροφορίες αναφορικά με λαθραία διακίνηση αιθυλικής αλκοόλης (οινοπνεύματος), εντόπισαν την Πέμπτη, σε ερημικό σημείο της Πάτρας, πρώην ποτοποιό, να φορτώνει σε φορτηγό αυτοκίνητο, τέσσερα πλαστικά βαρέλια οινόπνευμα ποτοποιίας, συνολικής ποσότητας 800 περίπου λίτρων, χωρίς τα προβλεπόμενα φορολογικά – τελωνειακά στοιχεία διακίνησης και νόμιμης κατοχής.
Οι φορολογικές επιβαρύνσεις του λαθραίου οινοπνεύματος, που είχε προέλευση τη Βουλγαρία, ανέρχονται στο ποσό των 24.000 ευρώ περίπου. Ο εμπλεκόμενος ποτοποιός – οδηγός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Πατρών με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Η λαθραία ποσότητα του οινοπνεύματος και το μεταφορικό μέσο κατασχέθηκαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς είχε παρουσιασθεί στο ΣΔΟΕ, καταγγέλλοντας ποτοποιία στην πόλη της Λαμίας για παράνομη παραγωγή οινοπνευματωδών ποτών. Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται προκειμένου να εντοπισθούν και άλλα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε