Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Πέτρες σε τράπεζες και στο Δικαστικό Μέγαρο στην απεργιακή πορεία στο Ηράκλειο

ΦΩΤΟ από το CretaLive

Λίγο πριν τις 11.30, άρχισαν … τα όργανα στο κέντρο του Ηρακλείου, όταν άτομα που προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο, τα οποία είχαν παρεισφρύσει στην πορεία του ΕΚΗ, έσπασαν με πέτρες τα τζάμια του Δικαστικού Μεγάρου.

Σύμφωνα με το CretaLive, τα επεισόδια συνεχίστηκαν, στην πλατεία Κορνάρου, όπου έσπασαν υποκατάστημα τράπεζας, ενώ την εμφάνισή της έκανε διμοιρία των ΜΑΤ που παρατάχτηξε μπροστά από τις τράπεζες.

Το “μένος” των αντιεξουσιαστών, που ύψωσαν ένα μαύρο πανό, στο οποίο αναγράφεται “Ενάντια στο δίλημμα χρεοκοπία ή συναίνεση – κοινωνική ταξικη αντεπίθεση Α”, στράφηκε προς κατάστημα αγοράς χρυσού στην οδό Αβέρωφ, της οποίας τη φωτεινή επιγραφή έσπασαν.

Δύο πορείες διαμαρτυρίας γίνονται αυτή την ώρα στο Ηράκλειο, του ΕΚΗ και του ΠΑΜΕ, με τη συμμετοχή να κρίνεται ικανοποιητική.

H συγκέντρωση του ΠΑΜΕ - ΦΩΤΟ CretaLive

Η μεγάλη πορεία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ πέρασε από την πλατεία Ελευθερίας και τη λ. Δικαιοσύνης και τώρα βρίσκεται στην πλατεία Κορνάρου, ενώ στους κεντρικούς δρόμους της πόλης κινήθηκε η μικρότερη πορεία του ΠΑΜΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΜΜ

Διαβάστε ακόμα:

Στην Αμαλίας η πορεία του ΠΑΜΕ – Συγκέντρωση ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε