Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Πτολεμαΐδα: Τι έδειξε η δημοσκόπηση στο… κουρείο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο κύριος Χρήστος Καραφουλίδης, στήνει τη δική του κάλπη μέσα στο κουρείο του σε κάθε εκλογές και… σύμφωνα με τον ίδιο, ποτέ δεν πέφτει έξω στα αποτελέσματα!

Τις προηγούμενες φορές, όπως λέει ο ίδιος, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο με το επίσημο αποτέλεσμα των εκλογών.

Σήμερα, μια ώρα πριν ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία σε όλη τη χώρα, ο κύριος Καραφουλίδης δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα της κάλπης που άνοιξε στις 23 Οκτωβρίου στο κουρείο και καταμέτρησε την εκλογική προτίμηση των δημοτών του Δήμου Εορδαίας.

Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε παρουσία δικηγόρων και σύμφωνα με τα αποτελέσματα, σε σύνολο 334 ψηφισάντων, η Παρασκευή Βρυζίδου επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού «Δημιουργική Ενότητα» έλαβε 131 ψήφους (ποσοστό 40%), ο νυν δήμαρχος Πτολεμαϊδας και υποψήφιος δήμαρχος με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας Γρηγόρης Τσιούμαρης, 86 ψήφους (ποσοστό 26%), ο Λάζαρος Λωτίδης, υποψήφιος δήμαρχος με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ, 56 ψήφους (ποσοστό 17%) και η Βασιλική Στεργίου από τη “Λαϊκή Συσπείρωση” 26 ψήφους (ποσοστό 8%). Τα λευκά ψηφοδέλτια ήταν 33 (ποσοστό 10%) ενώ καταμετρήθηκαν και δύο άκυρα ψηφοδέλτια.

Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων από το υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να διαπιστωθεί αν και φέτος η κάλπη του κ. Καραφουλίδη ανέδειξε τον δήμαρχο της περιοχής.  

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε