Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πύργος: Νέα τροπή στην υπόθεση του 41χρονου που πέθανε από κορονοϊό

Πύργος: Νέα τροπή στην υπόθεση του 41χρονου που πέθανε από κορονοϊό

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του 41χρονου Ν.Λ. από τον Πύργο Ηλείας. Η οικογένεια υπέβαλε και πέτυχε να γίνει νεκροψία στη σορό του άτυχου αξιωματικού Εμπορικού Ναυτικού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 30 Μαρτίου από κορονοϊό, λίγες ημέρες μετά τον πατέρα του.

Σύμφωνα με το PatrisNews, τον τελικό λόγο, πλέον, τον έχει το Συμβούλιο Εφετών Πατρών, το οποίο θα συνεδριάσει σήμερα, Τετάρτη (14.04.2021) και θα αποφασίσει οριστικά για το αν απαιτείται να γίνει νεκροψία, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου του 41χρονου Ν.Λ. που εξέπνευσε στο Νοσοκομείο Πύργου το βράδυ της 30ής Μαρτίου.

Χθες, η Εισαγγελία Εφετών Πατρών δέχθηκε την αίτηση της οικογένειας του εκλιπόντα αξιωματικού του Εμπορικού Ναυτικού και άσκησε έφεση κατά του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Click4more: Πύργος: Ξεσπά η σύζυγος του 41χρονου που πέθανε από κορονοϊό μετά τον πατέρα του

Ουσιαστικά, υιοθετεί την απόφαση του Αντιεισαγγελέα Ηλείας, Ευάγγελου Μιχαήλου που είχε καταρχήν διατάξει διενέργεια νεκροτομής, η οποία στη συνέχεια ανακλήθηκε ύστερα από παρέμβαση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ηλείας.

Η οικογένεια του άτυχου 41χρονου, μετά την αλλαγή της απόφασης, έδωσε εντολή στον δικηγόρο – ο οποίος από πλευράς του προχώρησε σε μήνυση κατά της Προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών – να προβεί σε εξώδικη καταγγελία εκ μέρους της οικογένειας προς την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας, τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

«Δεν θα περάσει έτσι αυτό!»

Η σύζυγος του Ν.Λ. υποστήριζε εξαρχής ότι ο άνδρας της έφυγε άδικα και δεν θα το αφήσει αυτό να περάσει έτσι. Είχε διαμηνύσει, δε, ότι θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη, όπως και έπραξε.

«Ο πατέρας του συζύγου μου ήταν μεγάλος σε ηλικία, είχε πολλά υποκείμενα νοσήματα γι’ αυτό και δεν τα κατάφερε! Αλλά ο άνδρας μου ήταν μικρός και δεν δικαιολογείται αυτό που έγινε. Εγώ έχω πάρει τα κατάλληλα μέτρα για να προβώ και σε περαιτέρω ενέργειες για αυτό που έγινε. Θα προβώ σε μηνύσεις και στους γιατρούς και στο νοσοκομείο και στην διοίκηση απλά περιμένω τον φάκελο», έλεγε.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις