Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ρίο:H… ατάκα του γιατρού για την όμορφη κόρη, ”τίναξε στον αέρα” την εξέταση!

Ρίο:H… ατάκα του γιατρού για την όμορφη κόρη, ”τίναξε στον αέρα” την εξέταση!

Ποιος την είδε και δεν την φοβήθηκε! Ο λόγος για 50χρονη μάνα και χήρα, που όρμησε σε γιατρό νοσοκομείου της περιοχής…

Ο λόγος; Σύμφωνα με το dete.gr, ο γιατρός φλέρταρε απροκάλυπτα την κόρη της, την ώρα μάλιστα που η ίδια τον είχε επισκεφθεί ως ασθενής! Η συγκεκριμένη κυρία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και εδώ και τέσσερις μήνες περίπου επισκέπτεται τακτικά το νοσηλευτικό ίδρυμα και ειδικά τον συγκεκριμένο γιατρό. Μόνο που στην τελευταία περίπτωση πήρε μαζί της και την 22χρονη της, η οποία είναι φοιτήτρια.

Η 50χρονη βέβαια την ήθελε μαζί της προκειμένου να συζητήσει με τον γιατρό για το πρόβλημα υγείας της, μιας και η ίδια δεν έχει ιδιαίτερες γνώσεις, ενώ είναι γυναίκα του μεροκάματου και αρκετά ταλαιπωρημένη. Για το λόγο αυτό είχε ανάγκη από την παρουσία της κόρης της έτσι ώστε να συναποφασίσουν για την προτεινόμενη από τον γιατρό θεραπεία που έπρεπε να ακολουθήσει.

Φαίνεται όμως ότι από την ώρα που η γυναίκα μπήκε στο γραφείο του γιατρού, εκείνος επικέντρωσε την προσοχή του στην… 22χρονη και όχι στη μητέρα – ασθενή. Όπως κατήγγειλε στην τοπική εφημερίδα ”Κόσμος” η 50χρονη μάνα, ο γιατρός από την αρχή δεν ξεκόλλησε τα μάτια του από την κόρη της.

Μάλιστα άρχισε κάποια στιγμή να «πετάει» διάφορα υπονοούμενα πονηρού περιεχομένου, ενώ δεν δίστασε να της κάνει και απευθείας πρόταση να βρεθούν έξω οι δυο τους, δήθεν φιλικά και δήθεν για να συζητήσουν διεξοδικά για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της! Η νεαρή του απάντησε ότι δεν θα χρειαζόταν κάτι τέτοιο εφόσον μπορούν να συναντιούνται στο γραφείο του.

«Με όσα άκουγα δεν άντεξα άλλο και του ζήτησα να αφήσει για λίγο την κόρη μου και να αρχίσει να ασχολείται μαζί μου και με το πρόβλημα υγείας που έχω», τονίζει η ίδια η μάνα. Και με ύφος… αθώο ο γιατρός έσπευσε να δικαιολογηθεί λέγοντας: «Δεν έκανα κάτι άσχημο. Η κόρη σου είναι ωραία παρουσία και τέτοιες παρουσίες χρειάζονται για να μας φτιάχνουν τη μέρα…».

Κι αυτό ήταν που έκανε τη μητέρα να σηκωθεί από την καρέκλα και να επιτεθεί στον γιατρό με μανία. Ο ίδιος, πάντως, όχι μόνο δεν κάλεσε σε βοήθεια, αλλά ζήτησε από τη μητέρα να θεωρηθεί λήξαν το επεισόδιο, αποδίδοντας σε παρεξήγηση ό,τι έγινε…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε