Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Σάμος: Κοίταξαν την ακτινογραφία και πάγωσαν – Οργή μετά την αποκάλυψη της αλήθειας [pic]

Σάμος: Κοίταξαν την ακτινογραφία και πάγωσαν – Οργή μετά την αποκάλυψη της αλήθειας [pic]
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Οι εικόνες συμπλήρωσαν το παζλ της υπόθεσης που προκαλεί αντιδράσεις στη Σάμο. Η ακτινογραφία έδειξε αυτό που όλοι φοβόντουσαν από την πρώτη στιγμή…

Ένα βάρβαρο έγκλημα, με θύμα ένα μικρό σκυλάκι που πυροβολήθηκε εξ επαφής στο κεφάλι, έχει συγκλονίσει τη Σάμο. Το τετράποδο εντόπισε προ ημερών ένας κάτοικος στην περιοχή των Σπαθαραίων και ειδοποίησε το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου.

Μέλη του σωματείου το πήγαν στον κτηνίατρο, όπου επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες. Κάποιος είχε πυροβολήσει το σκυλάκι και η ακτινογραφία έδειξε πολλά σκάγια από κυνηγετικό όπλο στη μια πλευρά του πρόσωπού του.

Η τεράστια πληγή είχε σοβαρότατη μόλυνση και το σκυλάκι έχασε το ένα του μάτι. Η ιστορία του συγκίνησε πολλούς και διοργανώθηκε έρανος για να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και να τοποθετηθεί μόσχευμα στη μουσούδα του.

Ο “Σερ Μπαμ” – όπως είναι το όνομα που του έδωσαν – διέψευσε τις δυσοίωνες προβλέψεις, βγήκε ζωντανός από το χειρουργείο, έχει δυναμώσει και έχει ξεπεράσει την ισχυρή μόλυνση.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου: «Ο Σερ Μπαμ όχι μόνο επιβίωσε, το τραύμα του έχει φτάσει σε εξαιρετικό επίπεδο ανάπλασης, στα σημεία που είναι δυνατόν, γιατί εκεί που υπήρχαν απογυμνωμένα οστά, δεν είναι εφικτό και για αυτό θα προχωρήσουμε σε λίγες μέρες, στην πλαστική χειρουργική επέμβαση, με προσθήκη πλέγματος τιτανίου, προκειμένου να επουλωθεί πλήρως η τεράστια τρύπα που προκλήθηκε από τον πυροβολισμό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι έπειτα από καταγγελία κατά αγνώστου στο Α.Τ. Πυθαγορείου, έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη αυτού του φρικτού εγκλήματος.

Πηγή: ant1news.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις