Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι 22 οπαδοί του Ηρακλή

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στις ανακριτικές αρχές οι 22 οπαδοί του Ηρακλή, που κατηγορούνται για τα επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης…

Σε βάρος 21 εκ των συλληφθέντων επιβλήθηκαν κατά περίπτωση οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής τους. Αντίθετα, χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκε ελεύθερη μία κατηγορούμενη, νεαρής ηλικίας.

Οι 22 συλληφθέντες, που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση κατηγορίες για δύο κακουργήματα και σειρά πλημμελημάτων, αρνήθηκαν τα αδικήματα που τους αποδόθηκαν.

Για την υπόθεση θα οριστεί τακτή δικάσιμος. Η ανάκριση ξεκίνησε στις 9 το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, φίλαθλοι του Ηρακλή βρισκόταν μπροστά από το δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης και φώναζαν συνθήματα αλληλεγγύης στους κατηγορούμενους, ενώ κατά διαστήματα απέκλειαν την κυκλοφορία των οχημάτων επί της οδού 26ης Οκτωβρίου. Η παρουσία της Αστυνομίας ήταν ισχυρή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε