Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: “Χαρίστε το ΦΠΑ στους πελάτες”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Να χαρίσουν το σύνολο του ΦΠΑ στους καταναλωτές, εν όψει της εκπτωτικής περιόδου, παροτρύνει τις εμπορικές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης…

O εμπορικός σύλλογος επισημαίνει ότι η κίνηση αυτή θα διαμορφώσει θετικό κλίμα στην αγορά και στην ψυχολογία των υποψήφιων αγοραστών.

Η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην πρωτοβουλία του συλλόγου είναι προαιρετική, ενώ η μείωση των τιμών ελεύθερη, αρκεί να μην πέφτει κάτω από το κόστος κτήσης του προϊόντος (το τελευταίο απαγορεύεται βάσει νόμου). Οι μειωμένες τιμές είναι δυνατόν να αφορούν είτε σε ομάδα είτε στο σύνολο των ειδών, που εμπορεύεται η επιχείρηση, ενώ η έκπτωση επί της αρχικής τιμής θα πραγματοποιείται στο ταμείο του καταστήματος.

Σύμφωνα με τον εμπορικό σύλλογο Θεσσαλονίκης, η αγορά της πόλης πάει κόντρα στην κρίση, «αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο, προσφέρει πολύ ανταγωνιστικές τιμές στον καταναλωτή».

Θερινό ωράριο στα καταστήματα από 01/07/2010
Από την 1η Ιουλίου τίθεται σε ισχύ το θερινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με άλλη ανακοίνωση του ΕΣΘ. Το προτεινόμενο ωράριο, που θα ισχύσει μέχρι τις 31 Αυγούστου, είναι: κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 09.30-16.00 και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09.30-14.30 και 17.30-21.00.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε