Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Χανιά: Ηρωίνη και χασίς κρυμμένο σε σπιρτόκουτα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στο «δόκανο» των αστυνομικών Αρχών των Χανίων έπεσαν δύο άτομα, που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών…

Aστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών αξιοποιώντας πληροφορίες, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 23χρονου Τυνήσιου και ενός Αλγερινού στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες χασίς και ηρωίνης. Ως συνεργός τους, αναζητείται 30χρονος από την Τυνησία.

Οι δράστες, αφού εντοπίστηκαν, τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση το απόγευμα του Σαββάτου (03/07/2010) συνελήφθησαν στη συνοικία της Νέας Χώρας.

Σύμφωνα με τον διευθυντή Ασφαλείας Χανίων, Αρτέμη Κουτσαυτάκη, «οι δύο Άραβες ακινητοποιήθηκαν, αρνήθηκαν όμως να υποδείξουν την κατοικία τους, την οποία είχαν ήδη εντοπίσει την προηγούμενη μέρα οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών».

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 61 ισοβαρείς συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού βάρους 35 γραμμαρίων, 42 σπιρτόκουτα, που περιείχαν χασίς, συνολικού βάρους 65 γραμμαρίων, μια αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε χασίς 35 γραμμαρίων, 260€ και τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες ως μέσα επικοινωνίας για την αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι και οι δύο ήταν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, καθώς είχαν συλληφθει και στο παρελθόν για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τον Διοικητή Ασφαλείας «οι κινήσεις, ο τρόπος συμπεριφοράς κατά την επιτήρησή τους, ο τρόπος συσκευασίας και ο αριθμός των συσκευασιών μαρτυρούν ότι οι δράστες ενεργούσαν με επαγγελματικό τρόπο και είχαν ως στόχο την αποκομιδή μεγάλου και εύκολου κέρδους από την εμπορία ναρκωτικών ουσιών».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε