Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Χανιά: Χαμός μετά τη βάφτιση – Οι φωνές, η σύλληψη του πατέρα και το σοκ της μάνας!

Χανιά: Χαμός μετά τη βάφτιση – Οι φωνές, η σύλληψη του πατέρα και το σοκ της μάνας!

Απρόβλεπτη τροπή πήρε η πολυαναμενόμενη, σε χωριό των Χανίων, βάπτιση ενός μωρού. Τα πράγματα δεν κύλησαν όπως ευελπιστούσαν οι γονείς του παιδιού…

Χειροπέδες πέρασαν χθες το πρωί, σε εναν 31χρονο πατέρα, άνδρες της Υποδεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, ο οποίος κατηγορείται για άσκοπους πυροβολισμούς και υπόθαλψη εγκληματία. Η βάπτιση του παιδιού του συλληφθέντα έγινε το απόγευμα του Σαββάτου σε χωριό του δήμου Χανίων, το γλέντι άναψε και έπεσαν μπαλωθιές. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, στο χώρο της εκδήλωσης, από αστυνομικούς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, κάλυκες και φυσίγγια και συνελήφθη ο 31χρονος, ως υπεύθυνος της εκδήλωσης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Απρόοπτο σε βάπτιση στη Λάρισα

Οι γονείς πήγαν στην εκκλησία με το αγγελούδι τους και άρχισαν να υποδέχονται τους καλεσμένους. Το ζευγάρι των Λαρισαίων ετοιμάστηκε, στόλισε την εκκλησία, την Αγία Μαρίνα στο Λιτόχωρο και περίμενε καρτερικά να ανοίξει για τα βαπτίσει το αγγελούδι της. Στην εκκλησία έσπευσαν και οι καλεσμένοι, όπου μαζί με γονείς, κουμπάρους και συγγενείς χρειάστηκε να περιμένουν επί 45 λεπτά για να ανοίξει καθώς ο ιερέας είχε ξεχάσει την προγραμματισμένη βάπτιση και απουσίαζε.

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο. Έστω και με καθυστέρηση το μυστήριο τελέσθηκε στην Αγία Μαρίνα, αφού ο ιερέας ειδοποιήθηκε και έσπευσε στον Ιερό Ναό. Ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς και αμέσως μετά το μυστήριο έγινε κανονίκα.

Πηγή: larissanet.gr, ekriti.gr, 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις