Οικονομία

Αναπληρωτής διευθυντής ESM: Η Ελλάδα στις αγορές πριν το τέλος του προγράμματος

Η Ελλάδα μπορεί να επιστρέψει στις χρηματοπιστωτικές αγορές «πολύ πριν» το τέλος του τρέχοντος προγράμματος βοήθειας, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κριστόφ Φρανκέλ.

«Εάν η Ελλάδα συνεχίζει να εφαρμόζει τις μεταρρυθμίσεις όπως έχει δεσμευθεί, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι μπορει να έχει πρόσβαση στην αγορά τουλάχιστον πολύ πριν το τέλος του προγράμματος, που αναμένεται να τελειώσει στα μέσα της επόμενης χρονιάς», δήλωσε ο Φράνκελ σε συνέδριο στο Δουβλίνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα