Κόσμος

Δικαίωση για την έγκυο που παράτησαν να γεννήσει μόνη!

Χρειάστηκε να περάσουν 10 χρόνια σκληρής δικαστικής μάχης για να δικαιωθεί μια γυναίκα που εγκαταλείφθηκε να γεννήσει μόνη κι αβοήθητη. Προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατά των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Ενδεικτικό του μεγέθους της αμέλειας των εμπλεκόμενων, σε τουλάχιστον δύο νοσοκομεία στα οποία διακομίστηκε, η γυναίκα είναι και το ύψος των αποζημιώσεων που επιδίκασε το δικαστήριο: μαζί με τους τόκους αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία πλέον καλείται να πληρώσει το κυπριακό κράτος, καθώς η αγωγή στρεφόταν κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό αποζημιώσεων που έχει επιδικαστεί ποτέ στην Κύπρο για ιατρική αμέλεια.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.com.cy

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Axios: Το Ισραήλ συμφωνεί στην πώληση αμερικανικών F-35 στη Σαουδική Αραβία με προϋπόθεση να βελτιωθούν οι σχέσεις τους
Το Ισραήλ είναι η μόνη χώρα στην περιοχή που έχει στο δυναμικό της τα συγκεκριμένα μαχητικά αεροσκάφη - Την ερχόμενη εβδομάδα η συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ με Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν
Μπέντζαμιν Νετανιάχου