Ελλάδα

Ράινς Πρίμπους: Ο θρήσκος προσωπάρχης του Ντόναλντ Τραμπ [pics]

Ο Ελληνοαμερικανός Ράιαν Πρίμπους, ο νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, ο άνθρωπος που θα γίνει... γέφυρα ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Πολ Ράιαν, επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στο Κογκρέσο, δεν έχει στενούς δεσμούς μόνο με την Ελλάδα αλλά και με το Πατριαρχείο.

Ο νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου είναι «οφικιάλιος» του Οικουμενικού Πατριαρχείου με το οφίκιο του «Άρχοντος Νομοφύλακος», τίτλο που του έχει απονείμει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Μάλιστα, το Πατριαρχικό Πιτάκιο το έχει κρεμασμένο μέσα στο γραφείο του.

Φωτογραφίες που φέρνει στο φως το neakriti.gr δείχνουν τον Ράιαν Πρίμπους στην τελετή που έγινε στη Νέα Υόρκη από την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής για την απονομή του οφίτσιου του «Άρχοντος Νομοφύλακος» στον Ράινς Πρίμπους, μεταξύ άλλων οφικιάλιων Ελληνορθόδοξων ομογενών.

Σε μια από τις φωτογραφίες ο Πρίμπους λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Ράινς Πρίμπους για τον διορισμό του στη θέση του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πυγμάχος πορτιέρης χτύπησε άγρια και «συνέθλιψε» το κρανίο επιχειρηματία σε μπαρ στο Κολωνάκι - Μπήκε φυλακή μετά από 14 χρόνια
Από τον άγριο ξυλοδαρμό, το θύμα έχασε το 30% της όρασής του, ένα δόντι ενώ το κεφάλι του γέμισε με λάμες, βίδες και καρφιά - Το χρονικό της φρίκης
Κολωνάκι: Πυγμάχος πορτιέρης χτύπησε άγρια και «συνέθλιψε» το κρανίο επιχειρηματία – Μπήκε φυλακή μετά από 14 χρόνια
Οι αγρότες διανυκτέρευσαν στο Σύνταγμα με τα τρακτέρ τους: Αναχωρούν το μεσημέρι – «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα»
Ζητούν μείωση του κόστους παραγωγής ενώ η κυβέρνηση αφήνει ξανά ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου διαλόγου - Περισσότεροι από 2.500 διαδηλωτές με 40 τρακτέρ έδωσαν το παρών στο Σύνταγμα
Αγρότες