Κόσμος

“Δεν θα υποκύψουμε” το μήνυμα του Ομπάμα για το μακελειό στη Νίκαια

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε σήμερα πως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα σταθούν αλληλέγγυες στην Γαλλία έπειτα από την επίθεση στην Νίκαια και δεσμεύτηκε στην συνέχιση του πολέμου ενάντια στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

«Δεν θα αποθαρρυνθούμε. Δεν θα υποκύψουμε», δήλωσε ο Ομπάμα.

Παράλληλα κάλεσε τους αμερικανούς πολίτες να συνεχίσουν να διατηρούν τις αξίες της θρησκευτικής ελευθερίας και του πλουραλισμού, σημειώνοντας πως η οποιαδήποτε πρόταση να επιβληθούν θρησκευτικοί έλεγχοι σε μουσουλμάνους των ΗΠΑ, ως απάντηση στην επίθεση, είναι «αποκρουστική».
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
BBC: Η «συνάντηση για τσάι» και το μυστικό σύστημα της Χαμάς για καταβολή μισθών δημοσίων υπαλλήλων στη Γάζα
Δεκάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι λαμβάνουν σε μετρητά ένα ελάχιστο ποσοστό από τον κανονικό τους μισθό, κάθε 10 εβδομάδες - Το «σήμα» δίνεται μέσω μηνυμάτων για «συνάντηση για τσάι» σε σημεία διανομής
Μαχητές της Χαμάς