Πολιτική

Ολομέτωπη επίθεση ΣΥΡΙΖΑ: “Ωμοί εκβιαστές στο ΔΝΤ, αυτόκλητος υπερασπιστής ο Μητσοτάκης”!

Σφοδρή επίθεση από το γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με δύο αποδέκτες: Φυσικά το ΔΝΤ μετά την διαρροή των διαλόγων Τόμσεν - Βελκουλέσκου, αλλά και τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Η αποκάλυψη των διαλόγων Τόμσεν – Βελκουλέσκου περί πρόκλησης πιστωτικού γεγονότος, με σκοπό την αποδοχή από την κυβέρνηση των θέσεων του ΔΝΤ, δείχνει, με απροκάλυπτο τρόπο, τους ωμούς εκβιασμούς τους οποίους είχε να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση, όλους αυτούς τους μήνες” αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον απόηχο των διαρροών του Wikileaks.

“Τα συγκεκριμένα πρόσωπα, μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να απειλούν την ευρωπαϊκή πολιτική σταθερότητα, μέσα από τον συσχετισμό της διαπραγμάτευσης του ελληνικού προγράμματος, με το επερχόμενο  δημοψήφισμα στη Μ. Βρετανία” συνεχίζει η ανακοίνωση, ενώ ακολουθεί ευθεία επίθεση και στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

“Μπροστά σε αυτή την αποκάλυψη, η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης, αντί να καταδικάσουν όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ή, τουλάχιστον, να  ζητήσουν εξηγήσεις από το ΔΝΤ, έχουν αναλάβει, από χτες, τον ρόλο του αυτόκλητου υπερασπιστή και συμπαραστάτη του ΔΝΤ.

Από τη ζέση τους, μάλιστα, έφτασαν μέχρι το σημείο να εγείρουν θέμα ασφάλειας και απορρήτου των επικοινωνιών. Ο κόσμος τους έχει πάρει πια χαμπάρι. Έχει καταλάβει πόσο σκληρά διαπραγματεύονταν, έχει συνειδητοποιήσει  με ποιανού το μέρος είναι.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ελληνικής κοινωνίας και θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις ώστε οι εκβιασμοί να πέσουν στο κενό”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ
Στο προσκήνιο η δημιουργία συντονιστικού οργάνου τομεαρχών στο ΠΑΣΟΚ - Οι κινήσεις Ανδρουλάκη και ο ρόλος Σκανδαλίδη
Σήμερα αναμένεται να  πραγματοποιηθεί  μία ευρεία σύσκεψη  υπό την προεδρεία του Νίκου Ανδρουλάκη με την συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του κόμματος
O Νίκος Ανδρουλάκης 2
«Όχι» στη Ζωή Κωνσταντοπούλου από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά σε συνάντηση για την προανακριτική
Οι πληροφορίες λένε ωστόσο ότι η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας αναμένεται να απευθυνθεί ξανά στους τέσσερεις πολιτικούς αρχηγούς, αλλά και στην Ελληνική Λύση και την Νίκη
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου