Πολιτική

Γιώργος Μυλωνάκης κατά Κώστα Βαξεβάνη: Με την ακεραιότητά μου δεν επιτρέπω να παίζει κανένας πλαστογράφος και συκοφάντης

«Είναι προφανές ότι η συνέχεια για τους παραγωγούς τοξικής λάσπης και τις φυλλάδες τους, θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες», προαναγγέλλει ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σκληρή απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» και στον εκδότη της, Κώστα Βαξεβάνη που τον εμπλέκει σε υπόθεση διαφθοράς στην Κύπρο, δίνει ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό, Γιώργος Μυλωνάκης, με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) το απόγευμα του Σαββάτου (04.04.2026).

Ο Γιώργος Μυλωνάκης καταγγέλλει το «Documento» και τον Κώστα Βαξεβάνη για ενορχηστρωμένο σχέδιο δολοφονίας χαρακτήρα, με ψέματα και ακραίες θεωρίες συνωμοσίας.

«Είναι προφανές ότι η συνέχεια θα δοθεί στις τόσο οικείες για τους παραγωγούς τοξικής λάσπης και τις φυλλάδες τους, δικαστικές αίθουσες», προσθέτει ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό στην ανάρτησή του στο Χ και καταλήγει λέγοντας:

«Με το όνομα και την ακεραιότητά μου δεν επιτρέπω να παίζει κανένας χυδαίος πλαστογράφος και συκοφάντης!».

Απάντηση σε δημοσίευμα εφημερίδας Documento

«Ομάδες Ρώσων», «αδελφότητα ροδόσταυρων», πρώην δικαστές και εγκλήματα στην Κύπρο…

Όχι, δεν είναι το νέο βιβλίο του Dan Brown.

Είναι η πλοκή της νέας «αποκάλυψης» της εφημερίδας του κ. Βαξεβάνη.

Δημοσιεύει μάλιστα στο ρεπορτάζ της, δήθεν μηνύματά μου με άγνωστα σε εμένα πρόσωπα προκειμένου να εκτελέσει την εργολαβική δολοφονία χαρακτήρα που έχει αναλάβει εδώ και καιρό εις βάρος μου, με ψέματα και ακραίες θεωρίες συνωμοσίας.

Είναι ήδη γνωστό ότι του έχω υποβάλει μήνυση που εξετάζεται από την ελληνική δικαιοσύνη για το προηγούμενο μυθιστόρημά του.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία απολύτως σχέση με όλα αυτά τα ψέματα τα οποία παρουσιάζει ο εθνικός μας συκοφάντης, και τα οποία, σε ό,τι με αφορά, είναι απολύτως προφανές ότι είναι κατασκευές ψυχικά διαταραγμένων ανθρώπων.

Δεν έχω ούτε θα μπορούσα να έχω ανταλλάξει μηνύματα με άγνωστους σε εμένα ανθρώπους και είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι το ρεπορτάζ της εφημερίδας Documento και του εκδότη της, Κώστα Βαξεβάνη στηρίζεται σε εμφανώς πλαστά μηνύματα.

Και είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι μπορώ να αποδείξω στις αρχές την πλαστότητά τους, την οποία άλλωστε, σύμφωνα με το ίδιο το δημοσίευμα, επιβεβαιώνει και το ίδιο το φερόμενο νεαρό θύμα, δηλώνοντας ότι αυτά αποτελούν μια δική του κατασκευή.

Ούτε είχα ποτέ την οποιαδήποτε επικοινωνία με τον τότε Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όπως ισχυρίζεται ψευδώς το δημοσίευμα.

Από την πρώτη στιγμή που υπήρξαν σχετικά δημοσιεύματα στην Κύπρο, επικοινώνησα με τον συντάκτη τους και κατέστησα σαφές ότι δεν έχω την οποιαδήποτε σχέση με την εν λόγω υπόθεση.

Είναι προφανές ότι η συνέχεια θα δοθεί στις τόσο οικείες για τους παραγωγούς τοξικής λάσπης και τις φυλλάδες τους, δικαστικές αίθουσες.

Με το όνομα και την ακεραιότητά μου δεν επιτρέπω να παίζει ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΥΔΑΙΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!

 

Το επίμαχο δημοσίευμα του «Documento» κάνει λόγο για «ντοκουμέντα και sms στην Κύπρο, τα οποία  ακουμπούν τον εξ απορρήτων του πρωθυπουργού. Η Σάντη, μία γυναίκα από την Κύπρο που την κακοποιούσε από τα 10 της ο δικαστής Μιχάλης Χριστοδούλου, κατέθεσε στον δικηγόρο της στοιχεία για υποθέσεις διαφθοράς που αφορούν τον θύτη της. Στα μηνύματα φαίνεται ο εξ απορρήτων του πρωθυπουργού να μιλά για διάφορα ζητήματα και κυρίως για το πώς θα καλυφθεί η υπόθεση με τη Σάντη που αποκαλύπτει σκάνδαλο διαφθοράς. Φωτογραφίζεται μεγάλο κύκλωμα σε Κύπρο και Ελλάδα που έχει ως κοινό παρονομαστή μια μυστικιστική οργάνωση με την επωνυμία «Αδελφότητα Ροδοσταύρων». Ο Γιώργος Μυλωνάκης εμφανίζεται να μιλάει με Τσίπρα για υπόθεση Βγενόπουλου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Βολές» κατά του Νίκου Ανδρουλάκη από Τούρκο αντιναύαρχο, εκ των «αρχιτεκτόνων» της «Γαλάζιας Πατρίδας»
«Στην Καππαδοκία βρίσκεται ένα ζωντανό κομμάτι της ιστορίας του Ελληνισμού» είχε αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε δική του ανάρτηση, μετά την επίσκεψή του στην περιοχή
Νίκος Ανδρουλάκης
Γεωργιάδης για το ακίνητο Ανδρουλάκη: «Είναι αστείο να παίρνει μίσθωμα 1.000 ευρώ» – «Επαναλαμβάνει ψεύδη και συκοφαντίες» απαντά το ΠΑΣΟΚ
«Κανείς δεν νοικιάζει ακίνητο στο Δημόσιο χωρίς να το θέλει, για να το κάνει το ακίνητο μπαίνει σε διαγωνιστική διαδικασία» λέει ο υπουργός Υγείας - «Ο διαγωνισμός, οι προσφορές και η επιλογή έγιναν επί ΝΔ το 2009» απαντά το ΠΑΣΟΚ
Άδωνις Γεωργιάδης
Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων - «Οφείλουμε στην ποντιακή κοινότητα χρέος ευγνωμοσύνης»
«Με αφορμή την Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ανατρέχουμε με συγκίνηση σε ένα από τα πιο τραγικά κεφάλαια της σύγχρονης ιστορίας: τη συστηματική εξόντωση 353.000 συμπατριωτών μας», έγραψε στα social media ο πρωθυπουργός
Κυριάκος Μητσοτάκης
Νέα επίθεση Σαμαρά κατά της κυβέρνησης με βολές για την απόσυρση των Patriot από την Κάρπαθο: «Ας ξυπνήσουμε, επιτέλους»
«Η κυβέρνηση οφείλει να ζητήσει, άμεσα, έκτακτη σύγκλιση κορυφής της Ε.Ε για τις απίστευτες τουρκικές απειλές. Δεν μπορεί να παραμένουμε αδρανείς όταν η Τουρκία εκτελεί σχεδιασμούς με βάθος δεκαετιών»
Αντώνης Σαμαράς 108