Πολιτική

Γεννηματά: “Αναξιόπιστος ο Τσίπρας”

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά ανέφερε πώς όλοι θα πρέπει να ψηφίσουν “ναι” στο δημοψήφισμα, ενώ πρόσθεσε πώς “ο πρωθυπουργός είναι αναξιόπιστος”.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά μίλησε για το δημοψήφισμα της Κυριακής, λέγοντας πώς όλοι θα πρέπει να ψηφίσουν “ναι”.

“Ο κ. Τσακαλώτος ομολόγησε ότι επέλεξαν το δημοψήφισμα συνειδητά και ψυχρά. Γιατί δεν είχαν την τόλμη και το σθένος να αναλάβουν τις ευθύνες τους για μια συμφωνία και να την φέρουν στη Βουλή, δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Τσίπρας συνεχίζοντας την εξαπάτηση, δήλωσε ότι θα φέρει συμφωνία σε 48 ώρες και θα εγγυηθεί το άνοιγμα των τραπεζών, τις καταθέσεις, τους μισθούς και τις συντάξεις, αναφέρει η κ. Γεννηματά υπογραμμίζοντας πως «είναι ένας πρωθυπουργός αναξιόπιστος, όπως αποδείχτηκε”.

“Τέρμα τα ψέματα. Το «ναι» στην Ελλάδα, το «ναι» στην Ευρώπη, το «ναι» στο ευρώ, είναι ψήφος ελπίδας, δημοκρατίας, περηφάνιας και αξιοπρέπειας για κάθε Ελληνίδα, για κάθε Έλληνα και κυρίως για τη νέα γενιά”, αναφέρει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Σφάχθηκαν» Χατζηδάκης – Ανδρουλάκης στη Βουλή: «Βοσκάγατε τα πρόβατα κάπου παραπέρα;» -«Με την ακροδεξιά ρητορεία σας διχάζετε»
Ο Κωστής Χατζηδάκης απέρριψε τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για συγκάλυψη και αναγνώρισε «τίμια και ειλικρινά» ότι στο θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ «δεν τα καταφέραμε»
Νίκος Ανδρουλάκης και Κωστής Χατζηδάκης 7
Σωκράτης Φάμελλος: «Αναξιόπιστος και απονομιμοποιημένος ο πρωθυπουργός» – Οι νέες αρμοδιότητες των μελών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
«Είμαστε το μοναδικό κόμμα που αγωνίζεται ουσιαστικά για την ανατροπή της κυβέρνησης, σε αντίθεση τόσο με το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, όσο και με άλλα δήθεν αντισυστημικά κόμματα»
Ο Σωκράτης Φάμελλος στη συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Σωκράτης Φάμελλος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Καμία εξεταστική και κανένας συμψηφισμός δεν θα σας ξεπλύνει – Μόνη λύση η σύσταση προανακριτικής
«Έχουμε ήδη απαιτήσει την παραίτηση της απονομιμοποιημένης κυβέρνησης και προκήρυξη εκλογών. Και είμαστε παρόντες για την προοδευτική κυβέρνηση που έχει ανάγκη η κοινωνία για να ανασάνει»
Ο Σωκράτης Φάμελλος
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τσακώθηκε με τον αντιπρόεδρο της Βουλής επειδή της έκανε παρατήρηση για τον χρόνο: «Είστε οι χειρότεροι φασίστες»
Κόκκινο χτύπησε η ένταση στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης (16.7.25) κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας,...
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου 15