Αθλητικά

Δικαίωση του Μότζι της Γιουβέντους για τους στημένους διαιτητές

"Καθάρισε" ο Λουτσιάνο Μότζι, καθώς διεγράφη η ποινή φυλάκισής του μετά την έφεση που κατέθεσε στην υπόθεση του σκανδάλου του 2006 με τους στημένους αγώνες, γεγονός που "κόστισε" στη Γιουβέντους δύο πρωταθλήματα, τα οποία της αφαιρέθηκαν και τον υποβιβασμό της. 

Ο πρώην γενικός διευθυντής της «Κυρίας» είχε καταδικαστεί σε δύο χρόνια και τέσσερις μήνες φυλάκιση και στην εξέλιξη της υπόθεσης των στημένων ορισμών των διαιτητών δικαιώθηκε.

«Πέρασαν εννιά χρόνια για να αποδειχτεί ότι όσα έγιναν τις σεζόν 2004/05 και 2005/06 έγιναν δίκαια, οι ορισμοί διαιτητών γίνονταν με διαφανείς διαδικασίες και δεν υπήρχαν περίεργες συνεννοήσεις. Χάσαμε το χρόνο μας για τόσο καιρό και δεν καταλήξαμε πουθενά», είπε ο 77χρονος Ιταλός.

Επίσης, απαλλάχθηκε και ο παλιός εκτελεστικός διευθυντής της Γιουβέντους, Αντόνιο Τζιράουντο.

Η Γιουβέντους ζητά 443 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση από την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για οικονομικές απώλειες που προέκυψαν μετά τη φήμη του το σκανδάλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα