Πολιτική

Εξιτήριο από το Ωνάσειο πήρε ο Χρ. Μαρκογιαννάκης

Εξήλθε από το Ωνάσειο νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί λόγω αιφνίδιας αδιαθεσίας, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο αντιπρόεδρος της Βουλής διαπιστώθηκε να έχει πρόβλημα υπερκοιλιακής ταχυκαρδίας λόγω έντονου στρες. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, ο κ. Μαρκογιαννάκης βγήκε από το νοσοκομείο.

Με ανακοίνωσή του, ο αντιπρόεδρος της Βουλής «ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους όσοι έδειξαν με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή τους σε αυτό το, όχι και τόσο σοβαρό, πρόβλημα υγείας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: «Η Ελλάδα μεγιστοποιεί τις επιλογές μας για την προμήθεια φυσικού αερίου» – Η επίσκεψή του την Κυριακή στην Αθήνα επισφραγίζει τη συμφωνία
Το LNG που εισάγεται στην Ελλάδα θα διανέμεται μέσω του Κάθετου Διαδρόμου, αγωγού που συνδέει την Ελλάδα με Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, αλλά και την Ουκρανία
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι
6