Πολιτική

Επίθεση Μαξίμου στον ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Ήσυχου στο Onalert για τα ελληνοτουρκικά

Οργισμένη αντίδραση από το Μαξίμου στις δηλώσεις του υπεύθυνου Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ήσυχου στο Onalert.gr.

Ο κ.Ήσυχος στην συνέντευξή του είπε ότι κάποιοι γύρω από τον πρωθυπουργό φλερτάρουν με την ιδέα της έντασης με την Τουρκια με σκοπό να αλλάξουν την εσωτερική ατζέντα και “να βρουν και τους 180”.

Ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης με σκληρή ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει απαράδεκτες τις δηλώσεις Ήσυχου και καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει θέση.

Δείτε τι είπε ο Κ.Ησυχος και την απάντηση του Μαξίμου στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη: Να αποσύρει τη δήλωση «βεντέτα σημαίνει έγκλημα τιμής»
«Μπροστά στην πρωτοφανή οκταήμερη σιωπή του φιλελεύθερου Πρωθυπουργού για τα αιματηρά γεγονότα στα Βορίζια, ο κ. Μαρινάκης κατέφυγε στα ψέματα και τους γκεμπελισμούς», απαντά το ΠΑΣΟΚ
Παύλος Μαρινάκης
Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Η συνεργασία της Νέας Αριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα Τσίπρα δεν μπορεί να ανατρέψει την ηγεμονία της Δεξιάς
«Μπορεί ένα τέτοιο κοινό ψηφοδέλτιο να διαμορφώσει τους όρους για τη δημιουργία μίας νέας πλειοψηφίας; Μακάρι να ήταν εύκολο, ωραία θα ήταν»
Γαβριήλ Σακελλαρίδης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ανάρτηση στο TikTok για τις φοροελαφρύνσεις στη ΔΕΘ για τους νέους – «Για να δούμε τι απάντησαν»
Ο πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι τα μέτρα εγκρίθηκαν ήδη από τη Βουλή στις 7 Νοεμβρίου και στάθηκε ιδιαίτερα στον μηδενισμό φόρου για νέους εργαζόμενους
Κυριάκος Μητσοτάκης
11