Κόσμος

Τουλάχιστον 14 τραυματίες από έκρηξη σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Λονδίνου

Τουλάχιστον 14 υπάλληλοι σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Λονδίνο τραυματίστηκαν και περίπου 500 πελάτες απομακρύνθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο έπειτα από μία έκρηξη που οφείλεται σε διαρροή αερίου κι η οποία σημειώθηκε στα υπόγεια του κτιρίου.

Περίπου 80 πυροσβέστες έσπευσαν στο ξενοδοχείο Churchill Hyatt Regency που βρίσκεται στην πλατεία Πόρτμαν στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας, έπειτα από την έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου.

Ειδικές ομάδες μετέβησαν επίσης στο σημείο της έκρηξης προκειμένου να επιθεωρήσουν το κτίριο- τα υπόγεια του οποίου «υπέστησαν σοβαρές ζημιές» σύμφωνα με τους πυροσβέστες, προκειμένου να αποτρέψουν κάθε κίνδυνο κατάρρευσης.

Η υπηρεσία των ασθενοφόρων έκανε λόγο για 14 τραυματίες, περιλαμβανομένων 5 που χρειάστηκε να νοσηλευτούν, η κατάσταση της υγείας τους ωστόσο δεν εμπνέει ανησυχία.

Ένας εκπρόσωπος τύπου του ξενοδοχείου είπε ότι κανείς από τους πελάτες δεν τραυματίστηκε και ότι όλοι τους μεταφέρθηκαν σε άλλα ξενοδοχεία.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς συμφώνησε να απελευθερωθούν 10 Ισραηλινοί όμηροι – «Δύσκολες οι συζητήσεις για εκεχειρία λόγω αδιαλλαξίας»
Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας «δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για την προώθηση συμφωνίας» με στόχο την απελευθέρωση των ομήρων
Διαδηλωτές κρατούν φωτοβολίδα καπνού, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για την άμεση απελευθέρωση όλων των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα
Ο γιος του Χάφταρ επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Βεγγάζης – Μια κίνηση με νόημα μετά τα καψόνια στην ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία
Μετέφερε το μήνυμα ότι όσα έγιναν χθες δεν στρέφονται κατά της Ελλάδας - Ο Αλ Σαντίκ Χάφταρ αποτελεί στενό πολιτικό σύμβουλο του πατέρα του
Ο Χαλίφα Χάφταρ 3