Τοπικά Νέα

Θεσσαλονίκη: Τρόφιμα ή φάρμακα αντί εισιτηρίου σε παράσταση στο πλαίσιο των Μερκουρείων

Τρόφιμα ή φάρμακα αντί εισιτηρίου μπορεί να προσφέρει το κοινό που θα παρακολουθήσει το έργο του Ευγένιου Λαμπί "Καπέλο από ψάθα Ιταλίας", που ανεβάζει, στις 27 Αυγούστου, το Δημοτικό Θέατρο Συκεών, στο πλαίσιο της διοργάνωσης "Μερκούρεια 2014".

Τα τρόφιμα και τα φάρμακα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Οι παραστάσεις των 20ων Μερκούρειων θα συνεχισθούν στις 28 Αυγούστου, με τη “Λυσιστράτη” του Αριστοφάνη, που ανεβάζει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου & Highway-Λυκόφως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δέκα σάκοι με φάρμακα συγκεντρώθηκαν στην Παναγία της Τήνου

Τι φάρμακα να πάρω μαζί μου στις διακοπές;

Έρχονται νέες τιμές σε όλα τα φάρμακα! Τα καυτά ”παζάρια”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα