Μιλώντας στην ολλανδική ιστοσελίδα Voetbal International, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έβγαλε… ειδήσεις για τε μετεγγραφικά της ομάδας και υπογράμμισε ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει εάν θα καταλήξει στον Ολλανδό χαφ ή θα προτιμήσει κάποιον με μεγαλύτερη εμπειρία και πιο έτοιμο.
“Ο Ουασίμ δεν έχει υπογράψει ακόμα, αλλά σε μία επικοινωνία μας έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί σε εμάς. Η Γιουβέντους έχει συμφωνήσει. Περιμένω ότι σήμερα ή αύριο θα ξέρουμε οριστικά” τόνισε ο Αναστασίου.
“Είναι ένα μεγάλο ταλέντο, με δημιουργικότητα, με αντίληψη και με τρεξίματα και μπορεί να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή μας” απάντησε όταν ρωτήθηκε για τα χαρακτηριστικά του Μπούι.
Ο ρεπόρτερ του επεσήμανε ότι ο Μπούι έχει αγωνιστεί ελάχιστα την προηγούμενη σεζόν και ο Αναστασίου συμφώνησε στην αιτίαση του:
“Αυτό με ανησυχεί κάπως. Πριν από ένα χρόνο ο Παναθηναϊκός επέλεξε να πορευτεί με πολλούς νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές συν κάποιους έμπειρους παίκτες οι οποίοι θα βοηθούσαν τα αποδυτήρια. Τότε οι ομάδες τους είχαν χαρεί που τους έδιωξαν”.
Κλείνοντας, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και άλλων προσθηκών, εφόσον ο Παναθηναϊκός προκριθεί επί της Σταντάρ:
“Για τώρα, το ρόστερ έχει συμπληρωθεί. Η ομάδα είναι σχεδόν ανέπαφη από την προηγούμενη σεζόν. Εάν προκριθούμε επί της Σταντάρ Λιέγης, τότε θα πάρουμε έναν ή δύο ποδοσφαιριστές ακόμα.
Γιατί τότε θα είναι δεδομένο ότι μέχρι το χειμώνα θα παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Οπότε σε σύγκριση με την προηγούμενη σεζόν, η κόπωση για τους ποδοσφαιριστές θα είναι μεγαλύτερη”.
Διαβάστε ακόμα…
Παναθηναϊκός: Τα βρήκε με την Γιουβέντους για Μπούι
Παράσχος: Ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός, πιο αδύναμος ο ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός: “Διπρόσωπος” στην… πρόβα με Ατρόμητο
Θέλει “λαβράκι” απ’ τη Γιουβέντους ο Παναθηναϊκός