Συμβαίνει τώρα:
Πολιτική

Σταθάκης: “Θέλουν τρίτο μνημόνιο για να συνεχίσουν το πείραμα της Ελλάδας”

Το ενδεχόμενο επιβολής ενός τρίτου μνημονίου εναπόκειται στην πολιτική βούληση των εταίρων , ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης που υπογράμμισε πως τους συμφέρει να συνεχιστεί το πείραμα της Ελλάδας.

Μιλώντας στην κυριακάτικη Realnews, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι οι εταίροι θέλουν να συνεχιστεί το “πείραμα” της Ελλάδας: “Η σύναψη μιας νέας δανειακής σύμβασης με τον χρηματοδοτικό μηχανισμό και η υπογραφή ενός νέου μνημονίου δεν είναι οικονομικά αναπόφευκτη.

Το ενδεχόμενο επιβολής ενός τρίτου μνημονίου εναπόκειται στην πολιτική βούληση των εταίρων μας, που έχουν λόγους να θέλουν το “πείραμα” της Ελλάδας να συνεχιστεί. H προοπτική διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ διασφαλίζει ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα συμβεί”.

Υπογραμμίζει ότι “η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές του δίνει αναμφίβολα προβάδισμα για τις εθνικές εκλογές, χωρίς όμως να το διασφαλίζει αυτόματα σε ένα ρευστό πολιτικό περιβάλλον”.

Ο κ. Σταθάκης υποστηρίζει πως μετά τις εκλογές, οι οποίες είναι όπως λέει επιβεβλημένες στην προεδρική εκλογή, “ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να προσφύγει εκ νέου στη λαϊκή ετυμηγορία με δική του πρωτοβουλία. Θα εργαστεί, είτε διαθέτει αυτοδυναμία είτε όχι, προς την κατεύθυνση της συγκρότησης μιας κυβέρνησης που θα έλθει σε ρήξη με τις πολιτικές επιλογές της περιόδου των μνημονίων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαβέλ ο ΣΥΡΙΖΑ – Αύξηση του κατώτατου μισθού σε όλους λέει ο Α. Μητρόπουλος

Προεκλογικός χαμός με τον κατώτατο μισθό μετά τη “βόμβα” Σταθάκη – ΣΥΡΙΖΑ σε Ν.Δ.: “Άντε γεια”

Νέα “βόμβα” Σταθάκη: Θα αμφισβητήσουμε την κυβέρνηση μόνο αν…

Γ. Σταθάκης ΣΥΡΙΖΑ: Να μην βγούμε στις αγορές

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ για την πρόταση της ΝΔ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η μπάλα στην εξέδρα – Οι απειλές Βορίδη και Αυγενάκη έπιασαν τόπο
«Ό,τι και να κάνει ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να αποφύγει τη συζήτηση για τις ποινικές ευθύνες» αναφέρει σε ανάρτησή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης
Ο Κώστας Ζαχαριάδης 2
Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ από το 1998 μέχρι σήμερα η πρόταση της ΝΔ - Τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί στη Βουλή
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, στόχος είναι «να αναζητηθούν και να ερευνηθούν όλες οι παθογένειες, να εντοπιστούν τα προβλήματα και να υπάρξει πλήρης κάθαρση και διαφάνεια, προς όφελος του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα»
Τα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ 212