Υγεία

Γιατροί a la carte στο ΕΣΥ! Έρχεται προκήρυξη θέσεων επικουρικών γιατρών

Το σύστημα...δε δίνω λογαριασμό δεν παίρνω λογαριασμό εφαρμόζεται τελικά στον τομέα της Υγείας καθώς αναμένεται να προκηρυχθούν θέσεις επικουρικών γιατρών τους οποίους το υπουργείο Υγείας δε χρειάζεται ούτε καν να ασφαλίσει ή να τους δηλώσει στην τρόικα.

Τα κενά στα δημόσια νοσοκομεία με γιατρούς  που έχουν …ημερομηνία λήξης επιχειρεί να καλύψει ο Άδωνις Γεωργιάδης. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να προκηρυχθούν οι θέσεις επικουρικών γιατρών που δε θα ξεπερνούν τους 600 παρότι αρχικά επρόκειτο να προσληφθούν

 

Με καθυστέρηση τεσσάρων μηνών δόθηκε τελικά η έγκριση από το υπουργείο Οικονομικών για προκήρυξη θέσεων επικουρικών γιατρών στα Νοσοκομεία και η διαδικασία θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες με την ανάρτηση πρόσκλησης ενδιαφέροντος.

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Η δύναμη του να διαλέγεις
Όταν η δυνατότητα επιλογής γιατρού και νοσοκομείου μας δίνει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση στις πιο κρίσιμες στιγμές.
Female doctor happily shaking hands with her hispanic patient after a successful consultation in her office