Κόσμος

Τον πέταξαν από διώροφο λεωφορείο! (VIDEO)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει έναν επιβάτη να εκσφενδονίζεται από διώροφο λεωφορείο, που είναι εν κινήσει, στο Λονδίνο.

Οι κάμερες του λεωφορείου αποκάλυψαν πως ένας επιβάτης πλησίασε το θύμα και με μία κλωτσιά στο στήθος τον…πέταξε από το παράθυρο!

Το υλικό προβλήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του BBC με αντικείμενο την εγκληματικότητα στους δρόμους στα μέσα μαζικής μεταφοράς του Λονδίνου, καθώς καταγράφηκαν περίπου 20.000 περιστατικά μόνο στα λεωφορεία τη χρονιά που πέρασε.

«Αν και βλέπουμε καθημερινά τη βία, είναι σοκαριστικό το θέμα μίας τόσο σκληρής επίθεσης. Δεν έχω αντικρίσει ξανά κάτι τέτοιο», είπε ο επιθεωρητής Τόνι Μπαρούν, ειδικός για την ασφάλεια στις μεταφορές. Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του δράστη, ελπίζοντας πως θα καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήδηξε στο κενό από τα γραφεία της JP Morgan

Έλληνας κροίσος κλέβει το Big Ben για να το… προστατεύσει (VIDEO)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι προκλητικές αναρτήσεις του αδερφού του Πάπα Λέοντα - Κατακεραύνωνε Δημοκρατικούς και woke ατζέντα
Ο Λούις, είναι οπαδός του Τραμπ και έχει κάνει πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του απέναντι στη woke ατζέντα και τους Δημοκρατικούς
Ο αδερφός του νέου Ποντίφικα, Λούις Πρεβόστ και ο Πάπας Λέων 1