Ελλάδα

Παρουσιάζουν Μητροπολίτη ως «χρυσαυγίτη» εν αγνοία του

Άφωνος έμεινε ο Μητροπολίτης Γλυφάδος κ. Παύλος όταν ενημερώθηκε από το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων dogma.gr ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται ούτε λίγο ούτε πολύ ως οπαδός του ακροδεξιού κόματος.

 Στις 20:29 στην επίσημη ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής αναρτήθηκε κείμενο σύμφωνα με το οποίο «Ένας από τους πλέον σεβάσμιους Ιεράρχες, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος, έλαβε θέση και κατήγγειλε την άδικη και αντισυνταγματική προφυλάκιση του Αρχηγού και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα χρησιμοποίησε την φράση που λέει και ο απλός λαός καθημερινά: “Έβαλαν στη φυλακή τα θύματα αντί να βάλουν τους θύτες”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟ DOGMA.GR

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Βραχιολάκι» από σήμερα στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι» – Σε εφαρμογή στο «Γεννηματάς» μέχρι τα τέλη Ιουνίου
Το σύστημα ιχνηλάτησης με «βραχιολάκι» είναι προγραμματισμένο να επεκταθεί σε επιπλέον 14 δημόσια νοσοκομεία έως τα μέσα Ιουλίου και σε συνολικά 100 έως τον Ιανουάριο του 2026.
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
12 συλλήψεις οπαδών για διακίνηση ναρκωτικών, βία, ληστεία και εκρηκτικά
Οι συλληφθέντες εκτός από τις υποθέσεις ναρκωτικών κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών, αρπαγή, απειλή, ληστεία, έκρηξη και κατοχή εκρηκτικών υλών, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού
Ένα περιπολικό