Τοπικά Νέα

Στο ΕΣΠΑ εντάχθηκε η κατασκευή ισόπεδου κόμβου στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Στο ΕΣΠΑ εντάχθηκε ύστερα από τη θετική αξιολόγηση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Πελοποννήσου και με προϋπολογισμό 874.000 ευρώ, ο ισόπεδος κόμβος του αεροδρομίου.

Το έργο αφορά την κατασκευή ισόπεδου κόμβου για την ασφαλή κυκλοφοριακή σύνδεση του αερολιμένα Καλαμάτας με την εθνική οδό Ασπροχώματος – Μεσσήνης.

Πρόκειται να κατασκευαστεί ισόπεδη κυκλική πλατεία διαμέτρου 35 μέτρων και συνολικού μήκους οδοποιίας περίπου 400 μέτρων, η οποία διαμορφώνεται υψομετρικά 70cm ψηλότερα από την υφιστάμενη εθνική οδό.

Επίσης, προβλέπεται αποχέτευση – αποστράγγιση, σηματοδότηση και ηλεκτροφωτισμός του ισόπεδου κόμβου.

Η κατασκευή του κόμβου έχει ως σκοπό την επίτευξη της ασφάλειας και τη μείωση των ατυχημάτων προς όφελος των χρηστών του οδικού δικτύου, με τον περιορισμό της λειτουργικής ταχύτητας των οχημάτων.

Διαβάστε ακόμα:

Εισαγγελική έρευνα σε βάρος υπαλλήλων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου

Λάρισα: Το φορτηγό ήταν γεμάτο με κλεμμένες μπαταρίες και καλώδια! ΦΩΤΟ

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε νέο τμήμα της εθνικής οδού Λάρισας – Τρικάλων

Βόλος: Το έσκασαν από το ίδρυμα ανηλίκων και… άρπαξαν τσάντες!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα