Πάνω από 170.000 ευρώ είναι η λεία του Αλβανού που συνελήφθη προχθές (24-12-2013) στην Κακαβιά στην προσπάθειά του να περάσει ξανά στην χώρα μας.
Ο 25χρονος Αλβανός που συνελήφθη στο μεθοριακό σταθμό Κακαβιάς είχε διαπράξει τρεις ληστείες στην Αθήνα. Δύο σε ΔΟΥ και μια στη ΔΕΗ το 2010 και το 2011.
Συγκεκριμένα στις 30 Νοεμβρίου του 2010, αφαίρεσε, με την απειλή όπλων, από τα ταμεία της Δ.Ο.Υ. Αγίας Παρασκευής Αττικής, το χρηματικό ποσό των 31.700 ευρώ, ενώ στις 29 Δεκεμβρίου επίσης με απειλή όπλων αφαίρεσε από τα ταμεία της Δ.Ο.Υ. Ζωγράφου 75.030 ευρώ.
Ένα χρόνο αργότερα στις 21 Δεκεμβρίου 2011, αφαίρεσε και πάλι με απειλή όπλων από τα ταμεία του Τ.Α.Π. Δ.Ε.Η. στα Πατήσια Αττικής, το χρηματικό ποσό των 70.027 ευρώ. Σύμφωνα με το pamepreveza.gr, ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit
Αχαϊα: Πέθανε στην γιορτή της – Οδύνη για τον θάνατο της 26χρονης κοπέλας!
Ηλεία: Σκοτώθηκε δίπλα στον πατέρα του – Τραγωδία στην εθνική οδό (Φωτό και βίντεο)!
Βόλος: Απελπισμένοι γονείς έστειλαν 120 παιδιά για υιοθεσία στον Σαμαρά και στον Παπούλια!
Θεσσαλονίκη: Πανικός σε κεντρικό ξενοδοχείο – Έπιασαν τους συνεργούς Γεωργιανού μαφιόζου!
Φθιώτιδα: Έπεσε νεκρός μπροστά στo Χριστουγεννιάτικο δέντρο – Σε κατάσταση σοκ η γυναίκα του!
Άρτα: Το τραπέζι των Χριστουγέννων δεν έγινε ποτέ – Φορτηγό σκότωσε τη μητέρα της οικογένειας!
Φθιώτιδα: Οι ληστές διαπίστωσαν το λάθος τους και σκέπασαν τη γριούλα για να μην κρυώνει!
Θεσσαλονίκη: ”Θάλαμος αερίων” λόγω αιθαλομίχλης – Οι επιπτώσεις στην υγεία μας!
Βόλος: Η γυναίκα που… εξαφάνιζε τα ρούχα μέσα στο δοκιμαστήριο!
Πάτρα: Ο τιμοκατάλογος του σεξ – Ήθελε μάνα και κόρη στο ίδιο κρεβάτι!