Υγεία

Καμία απόλυση δεν θα γίνει στο ΕΣΥ διαβεβαιώνει ο Άδωνις

«Θα τα κάνω πιο γρήγορα από την Τρόικα. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο», υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί στον χώρο της Υγείας.

Mιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, επανέλαβε πως δεν θα γίνουν απολύσεις, ενώ αναφερόμενος στις μεταρρυθμίσεις υπογράμμισε πως: «δεν γίνονται λόγω μνημονίου, είναι η εφαρμογή προειλημμένων αποφάσεων που σε άλλες χώρες έγιναν πριν 20 χρόνια και εδώ δεν γινόντουσαν για πολιτικούς λόγους. Γίνεται για να έχουμε καλύτερες παροχές υγείας, δεν είναι επιταγή της τρόικας», προσθέτοντας πως οι πολίτες δεν πρέπει να φοβούνται τις μεταρρυθμίσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Κιρσοί και Φλεβική Ανεπάρκεια
Οι κιρσοί και η φλεβική ανεπάρκεια είναι δύο από τα πιο συχνά φλεβικά προβλήματα που απασχολούν μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού. Αν και...
Closeup of young Asian lady office worker back from workplace feel exhausted tired face overnight work sit on bed take out shoes prepare for rest at home. Routine lifestyle in house concept.
Εθνικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας: ένα έργο ψηφιακοποίησης της φροντίδας υγείας στην Ελλάδα από την COSMOTE TELEKOM για την Η.ΔΙ.ΚΑ
Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση από πολίτες και ιατρούς σε διαγνώσεις, συνταγές φαρμάκων, παραπεμπτικά και αποτελέσματα εξετάσεων, εμβολιασμούς, νοσηλείες κ.ά.
Εθνικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας: ένα έργο ψηφιακοποίησης της φροντίδας υγείας στην Ελλάδα από την COSMOTE TELEKOM για την Η.ΔΙ.ΚΑ