Αθλητικά

Ετοιμάζουν νέο Τσάμπιονς Λιγκ στο Κατάρ

Σύμφωνα με δημοσίευμα των "Times" το Κατάρ σχεδιάζει τη δημιουργία διασυλλογικής διοργάνωσης, εφάμιλλης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, η διοργάνωση θα ονομάζεται Dream Football League, θα διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και θα αποτελείται από 24 ομάδες.

Το πλάνο της νέας διοργάνωσης σχεδιάζει η βασιλική οικογένεια του Κατάρ και στις πρώτες τους σκέψεις είναι η καθιερωμένη συμμετοχή 16 ομάδων, ενώ οι υπόλοιπες 8 θα αλλάζουν.

Κίνητρο για τη συμμετοχή των ομάδων θα είναι το υψηλό ποσό που θα βάζει στα ταμεία της κάθε μία, το οποίο θα αγγίζει τα 175 εκατομμύρια λίρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Σάκκαρη: «Ο γάμος με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη θα γίνει το καλοκαίρι του 2027»
«Εννοείται ότι έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε οικογένεια κάποια στιγμή, όμως προς το παρόν το έχουμε συζητήσει και έχουμε πει ότι θέλουμε να συνεχίσω να παίζω τένις» παραδέχτηκε η αθλήτρια
Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης 11