Κόσμος

Μαθητές λιποθυμούν από ασιτία σε σχολεία της Κύπρου

 Καθηγητές και δάσκαλοι φτιάχνουν στο σπίτι τους σάντουιτς και κέικ για τα παιδιά! Μόνο στα δημοτικά σχολεία σιτίζονται πάνω από 2.500 χιλιάδες μαθητές.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει τους τελευταίους μήνες, καθώς τα περιστατικά με μικρά παιδιά που φθάνουν στο σχολείο πεινασμένα, αυξάνονται, με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις μαθητές να λιποθυμούν από ασιτία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ newsit.com.cy 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν είχε απευθείας συνομιλίες με τις ΗΠΑ – «Δεν επιστρέφει στις διαπραγματεύσεις αν δεν σταματήσει τις επιθέσεις το Ισραήλ»
«Οι συνομιλίες περιλάμβαναν μία συζήτηση της πρότασης των ΗΠΑ που αποσκοπεί στη δημιουργία περιφερειακής κοινοπραξίας που θα εμπλουτίζει ουράνιο εκτός του Ιράν» ανέφεραν διπλωμάτες στο Reuters
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αλί Χαμενεΐ 1