Κόσμος

Σεισμός 5,3 Ρίχτερ κατατρόμαξε τη Μελβούρνη

Μικρές υλικές ζημιές, αλλά μεγάλο πανικό προκάλεσε στη Μελβούρνη και στις γύρω περιοχές η σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 της κλίμακας Ρίχτερ, που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Ο σεισμός έγινε αισθητός στο μεγαλύτερο μέρος της Βικτώριας, ήταν επιφανειακός -είχε βάθος μόλις 10 χιλιόμετρα-, διάρκεια περίπου 30 δευτερολέπτων.

Ήταν ο ισχυρότερος σεισμός των τελευταίων 100 χρόνων που έπληξε την περιοχή.

Η Μελβούρνη δεν είναι σεισμογενής περιοχή, οπότε τα 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησαν την πόλη προκάλεσαν φόβο αλλά και πανικό σε πολλούς κατοίκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιστρέφουν στην Αυστραλία οι Έλληνες μετανάστες που είχαν φύγει

Αυστραλιανή τράπεζα σταμάτησε τις συναλλαγές με όλες τις ελληνικές!

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι έλληνες της Αυστραλίας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Έξι νεκροί και 16 τραυματίες από έκρηξη αερίου σε πολυκατοικία στο Σαράτοφ της Ρωσίας - 4 αγνοούμενοι
Το τελευταίο θύμα ήταν ένας άνδρας που ανασύρθηκε ζωντανός από τους διασώστες αφού παρέμεινε εγκλωβισμένος στα συντρίμμια επί έξι ώρες, όμως υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του
Έκρηξη από διαρροή αερίου στη Ρωσία
Η τελευταία επιθυμία του Ozzy Osbourne - «Θέλω να περάσω χρόνο με τα εγγόνια μου, όχι να πεθάνω σε δωμάτιο ξενοδοχείου»
«Δεν παίρνω ναρκωτικά. ούτε κάνω πια τον τρόπο ζωής ενός ροκ σταρ. Είμαι κάπως σαν σπιτόγατος. Δεν βγαίνω ποτέ έξω. Δεν συναναστρέφομαι ποτέ σε μπαρ - δεν πίνω»
Ο Ozzy Osbourne με δυο από τα εγγόνια του