Τεχνολογία

Πρόστιμο στην Apple για παραπλανητική διαφήμιση!

H Apple “έφαγε” πρόστιμο από την επιτροπή εμπορίου και ανταγωνιστικότητας της Αυστραλίας για παραπλανητική διαφήμιση.  

Συγκεκριμένα η Apple για τις ανάγκες προώθησης του νέου iPad  στη διαφημιστική καμπάνια του αναφέρει οτι υποστηρίζει 4G χωρίς να διευκρινίζει οτι η λειτουργία αυτή είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ.
 
Έτσι η Australian Competition and Consumer Commission (ACCC) το Μάρτιο ξεκίνησε δικαστική διαδικασία κατά της Apple και τελικά το δικαστήριο αποφάσισε οτι η Apple παραπλανεί με την διαφήμιση αυτή τους καταναλωτές και γι αυτό το λόγο τώρα καλείται να πληρώσει πρόστιμο 1,8 εκατομμύρια ευρώ.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Βαρδής Βαρδινογιάννης στο ανανεωμένο zappit.gr: Από gamer, δημιουργός του Couch Heroes
Ο γιος του Γιάννη Βαρδινογιάννη και της Μελίσσας Γκρόμελ μιλάει αποκλειστικά στον Τάσο Σαλονικό για το όραμά του, τη δημιουργία του Couch Heroes και την πορεία του στον χώρο της τεχνολογίας και της ψυχαγωγίας
Ο Βαρδής Βαρδινογιάννης 2