Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Ίβκοβιτς κατά διαιτησίας: Δεν ήταν στο επίπεδο του τελικού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εξέφρασε τα παράπονα του για την διαιτησία του δεύτερου τελικού, μετά την ήττα των “ερυθρόλευκων” από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

“Η διαιτησία δεν ήταν στο επίπεδο του τελικού. Ο κ. Τανατζής έκανε προειδοποίηση στους παίκτες του Παναθηναϊκού να μην παίζουν με τα χέρια. Ο Μπατίστ έκανε επιθετικό φάουλ και ο Διαμαντίδης πάτησε γραμμή. Τα κριτήρια δεν ήταν τα ίδια, ήταν εναντίον της ομάδας μου. Δείτε το βίντεο και θα τα πούμε μετά”, τόνισε.

Για τον αγώνα είπε: “Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Είχαμε λίγα λάθη στο πρώτο ημίχρονο και παίξαμε καλή άμυνα. Χάσαμε όμως τον έλεγχο στην αρχή της τρίτης περιόδου και φάγαμε 28 πόντους. Όταν μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό σού κάνει 16-0, είναι δύσκολο να επιστρέψεις. Παρ’ όλα αυτά επιστρέψαμε και είχαμε ευκαιρίες στο τέλος. Πρέπει να μάθουμε πολλά. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της νεότερης ομάδας”.

Όσο για την απουσία του Λο είπε: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για τους γκαρντ. Ο Μάντζαρης πήγε καλά σε αρκετά σημεία. Η ομάδα χρειάζεται να έχει τον έμπειρο γκαρντ στις τάξεις της. Ο Λο είναι πολύ καλύτερα και υπάρχει περίπτωση να παίξει την Κυριακή”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε