Κόσμος

Τσάβες: Επιστρέφω για να κυβερνήσω!

Επιστρέφει σε λίγες ημέρες στα καθήκοντα του ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβεζ, ο οποίος βρίσκεται από τον Ιούνιο στην Κούβα, όπου υποβάλλεται σε θεραπεία.

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, ο οποίος έχει καρκίνο, έσπασε τη σιωπή του και μετά από μία εβδομάδα απουσίας από τα φώτα της δημοσιότητας, πράγμα σπάνιο για τον ίδιο.

Διεμήνυσε, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, από την κρατική τηλεόραση της Κούβας πως σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στη Βενεζουέλα και “θα κυβερνήσω, εκπληρώνοντας τις υποχρεώσεις μου ως ηγέτης της χώρας”.

Η ασυνήθιστη για τον Τσάβεζ απουσία από τα ΜΜΕ είχε πυροδοτήσει φήμες για σοβαρή επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Κούβα ο Τσάβες για νέα θεραπεία

Δεν πέθανα, είμαι ζωντανός!

Νέες χημειοθεραπείες για τον Τσάβες

To κλάμα του Τσάβες και η προσευχή του στον Θεό

Στην Κούβα ο Τσάβες – Ξεκίνησε η μαχη του με τον καρκίνο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέες ακυρώσεις πτήσεων στο Χίθροου μία ημέρα μετά το χάος σε πολλά αεροδρόμια λόγω τεχνικού προβλήματος
Τουλάχιστον 16 πτήσεις - μεταξύ των οποίων αυτές με προορισμό τις Βρυξέλλες και το Τορόντο και αυτές που αναμένονταν από τη Νέα Υόρκη και το Βερολίνο - ακυρώθηκαν σήμερα
Αεροδρόμιο Χίθροου
Επίθεση του προέδρου της Κνεσέτ σε Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο για την αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους – «Χτίστε το στο Λονδίνο ή στο Παρίσι»
Με σφοδρότητα επιτέθηκε ο πρόεδρος της Κνεσέτ κατά των δυτικών χωρών σε διάσκεψη στη Γενεύη, σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Jerusalem Post
Ο πρόεδρος την Κνεσέτ, Αμίρ Οχάνα 1